YamacDemirinAnnesi Elfibrhm2609 37’de başlıyormuş öyle uydum ben 37 haftalığım bu hafta yapmadı doktorum belki 38’de yapar .. bazıları doğum sırasında yapıyor diye duydum 🤷🏻♀️
DeniznAleyi Elfibrhm2609 37 de yapilabilir ama yapmayan cok fazla doktor var. Böyle durumlarda ağrı şikayeti ile acile giderseniz alttan muayene ediyorlar bilgisini almış olursunuz 🤗
DLiviyaEsor Elfibrhm2609 sancim oldugu icin 34 haftada cati muayenesi oldum zaten sezaryen la dogum yapicam ama cok sancim olunca 34 , 35 haftalarda cati muayenesi oldum bu iki haftadr yapmiyo doktorum
YamacDemirinAnnesi Elfibrhm2609 evet onu bende duydum bende merak ediyorum cumartesi gidicem yine bakalım yapacak mı muayene😌
mrveodbs 38.haftada dedi bana doktorum. İlk doğumda mutlaka yapilmasi lazım bi tanıdığım bebeğini kaybediyordu nerdeyse çatısı dar olduğu halde normal doğum yaptırmaya çalışmışlardi :/
mrveodbs Elfibrhm2609 ben olaydan baya etkilendigim icin kendim sordum. Kendisi de söylüyormus ama diğer geldiğinde muayene etcem vs diye
DamlaM Benim çatı muayenem 38. haftamda oldu. Doktorum mümkün oldukça doğuma yakın bakıyorum, bebeğin kilosu, boyu ve normal doğuma uygunluğun daha net olsun diye demişti.
Elfibrhm2609 DLiviyaEsor anladım doktor bana normal diyor ama korkuyorum nasıl yenecem bilmiyorum bunu😀
DLiviyaEsor Elfibrhm2609 bnm doktorumda normal yapabilirsin diyo bebekte dogum pozisyonunda ama ne bilim aklima sezaryeni kazmisim kimse normal doguma ikna edemedi bak dusun canm hangisine için isiniyorsa onu yap bnce