Simge_celen_ozyildiz_ Aysel_krdg benim de evim de kedi var şuan hamileyim etkileme durumu var mı bilmiyorum ama kumunu sen temizleme dedi doktor eşim temizliyor 😊
cancik Saçmalık hatta veteriner cehaleti, kediden geçebilecek senin bebeğine zarar verebilecek tek şey toksoplazmadır. Eğer döllenmiş bir bebek varsa erken doğum ve düşük sebebidir, eğer kan verip toksoplazmana baktırırsan bunu öğrenebilirsin.
Meryemaydin Korkma sakın bir veterinerin bunu söylemesi kadar saçma birşey yok nasıl hayvansever anlamış değilim. Arkadaşlar benim 4 kedim var ve kedilerim benim herşeyim 4 yıldır evliyim ve ilk denememizde hamile kaldım. Toksoplazma rahatsızlığını bile geçirmemişim 🙏çok şükür. Gördüğüm her hayvanı öpüyorum. Kesin geçirmişimdir dedim ama hayatım boyunca geçirmemişim. Allah nasip ederse her türlü olur zaten. Peygamber efendimiz bile kedinin içtiği bardaktan su içmiş. 😇
esmerella37 kedi şifa yaaa onun hır hırr sesi bile bizdeki bazı hastalıkları koruyor blmiyorjm engel olacagını sanmıyorum ama hamilelikte kumunu degistrmemeniz gerek ve tuyune dkkat ederseniz birsey olmaz diye dusunuyorum
kbrincehasan Aysel_krdg hamileyim doktoruma evimde kedim olduğunu söyledim gerekli bir kaç test yaptı bağışıklığımla alakalı kedinin kumunu benim temizlemememi ve sevdiğimde ellerimi yıkamamı söyledi kediye ev ve mama dışında bir şey yedirme dışarı da çıkmasın dedi sadece