Tubazeynepalin Kızlar karın serleşmem var geçmedi kaç saat oldu napmalıyım doktorum acile git geçmezse dedi
tubimom Tubazeynepalin benim doğumum öyle başlamıştı tabi bilemem 2 cm olduktan beş gün sonra doğum yaptım ben
Keuzun Keuzun Tubazeynepalin canım bende 37de 2cm açıklık olmuştu sonra 40da 4cm oldu bol bol squat yap merdiven çık duşa gir sancıların sıklaşınca özellikle sıcak suda ol hem sancına çok iyi geliyor hem de açılmanı hızlandırıyor
Tubazeynepalin Rabiagulcin gittim kuzum doğum yeni başlamış bekliyorum artık bugün yine var belimde ağrı
Tubazeynepalin tubimom sizin ağrınız oldu mu o 5 gün boyunca benim sabah biraz vardı geçti baya şimdi tekrar başladı belime vuruyor hep
tubimom Tubazeynepalin yok olmadı son doğum yaptığım gün hafif ağrılar vardı bende ne olacaksa olsun dedim alaturka tuvalete oturdum o an bir acı hissettim sonra 10 dk bir ağrı girmeye başladı evde 5 6 saat geçirdim en son 5 dk 3 dk bire düşünce hastaneye gittim
Tubazeynepalin tubimom benim sancım ağrım başlayınca hiç geçmiyor anlamıyorum yanş dk tutucam ama kesik kesik olmuyormki sürekli sancı oluyor.
Tubazeynepalin Keuzun Annem diyor çok sıcak suyla duş alma bebeğe bişey olur diyor korkuyorum olmaz dimi ben açılmamın olduğu güne kadar sıcak suyla yıkandım hep 😅