ilkimbebee Nurin34 kız vermeselerdi bundan iyiymiş bildiğim bi marka değiller onları el kadar bebeğe nasıl kullanalım. Doğum yaptın mı canım
bebislerhakkinda Nurin34 toptancıdan alınmış bunlar çok ucuz piyasadaki en ucuz kremler hatta içeriği şüpheli merdiven altı bile olabilir Bn kullanmzdm
Nurin34 ilkimbebee yok 7 haftamız var bende kremleri yenidogan döneminde kullanmayı düşünmüyorum bilgilendirme yapıyorlar zaten önce bilekte dene alerji yapmıyorsa kullan dediler :)
Mavidunyamm ilkimbebee evet benim de dikkatimi o çekti. Hepsi ucuz bakkal markası gibi bı tek çanta guzel.
Nurin34 070518 28. Haftadan sonra alabiliyorsunuz🌺 153 arayarak hoşgeldin bebek paketi başvurusunda bulunun
Nurin34 Hamalp kocaelide oturuyorsanız 153 arayarak hoşgeldin bebek paketi başvurusunda bulunabilirsiniz 🌺
ilkimbebee Nurin34 krem ıslak mendil vs orda bebeğe kullanılacak bir ürün göremiyorum ıslak mendille evin tozunu almaya çalış Ayakkabı vs sil gitsin hahsjssjsj
Nurin34 Araseymen09 hoşgeldin bebek paketinden faydalanmak istiyorum diyin zaten gebelik haftanız aile hekimliği tarafından sisteme girdiyse görüyorlar başvurunuzu alıp dönüş yapıyorlar
Nurin34 Hazniyee Anne çantası, bebek bezi, ateş ölçer, rezene çayı, papatya çayı, düz kafa yastığı, ıslak mendil, gül suyu, toz sabun, bebek balmı, pişik kremi, bebek pudrası, meme ucu kremi ve şampuan var paket içerisinde.
Nurin34 Mavidunyamm aslında bezi güzel düz kafa yastığı çanta ateş ölçer bilerek almamıştım onlar işimi görür ve toz sabunu cok güzelmiş gül suyuda kaliteli bi marka ama kremler konusunda bende aynı fikirdeyim
Mavidunyamm Nurin34 aa o düz kafa yastığı mi 🙈 onu bilmiyordum. Ateş ölçeri de güzelmiş evet. Hepsini güzel günlerde kullan inşallah 🤲
Sureyya1 Nurin34 duz kafa yastigini dogdugunda hemen kullanabiliyormuyuz yoksa biraz huyuyunce mi kullanmak gerekiyo
Nurin34 bebislerhakkinda sadece kremler için aynı görüşteyim zaten yenidogan döneminde kullanılmaz ayrıca bilgilendirme yapıyorlar alerji yapabilir önce bileğinde deneyin diye ama işimizi görecek malzemelerde var çanta, bez, yastık, ateş ölçer, sabun tozu, gül suyu, çay gibi :)
Nurin34 Hamalp tam bilmiyorum bulunduğunuz ilin belediye hattını arayın ben 153 aradım kocaelide oturuyorum istanbulda oturanlarda 153 aradı