Zynppp_0999 Serap-asel ben de takılmıştım onu bir rahatsızlığımdan dolayı baygın olduğum için hissetmemişim ama daha sonradan çıkarırken kendimdeydim onu bile hiç hissetmedim.
Serap-asel Ecem4545 valla ben genel anestezıyle sezeryan olacağım kesin kararım 😀normal asla düşünmem
Serap-asel Ecem4545 tamam ozman korkmamıza gerek yok yanı bizim gbı korkan biri ancak genel anestezı olur dıger türlü ben belden uyuşmalı yapamam telaş ederım
IkraMustafaa Serap-asel 10 Nisan günü planlı sezrryanım vardı çok şükür sağ salim oldu bitti spiral anestezi uygulandı ve hangi anestezi olursa olsun sonda sonradan takılıyor çıkarırken de çok ufak bir sızı sadece
IkraMustafaa Serap-asel benim ilk gebeliğin de acil durum olmuştu genel uyutuldum uyandığımda farketmiştim sonra takılı olduğunu
MihrimahVeAnnesiii Serap-asel Genel anestezi de nasıl oluyor bilmiyorum ama ben epidural anestezi ile olmuştum uyuştuktan sonra taktılar sizde öyle rica edebilirsiniz ve çıkarırken de hissetmemiştim
Serap-asel Ecem4545 olur olur merak etmeyin Allahım ya baksan korkudan bayılacak olan ben şimdi korkan birine destek vermeye çalışıyorum olacak iş deil😀😀😀😀😀😀