gamzeozer16 Bo25 zübeydede yapıyor sanırım perinatoloji bölümüde oda şevkette var ben sevkette yaptırmıştım
serapinci Bo25 bi Zübeyde bi Şevket Yılmaz var başka yokki devlet hastanesi😀 Zübeyde de yoksa Şevket’e sor derim
Htccprz Bo25 zübeydedeki doktorlar özel görüntüleme merkezine gönderiyor canım sonamara falan yani yine özelde yatırıyorsun.sevket yılmazda da aylarca sıra gelmio
Zeliha66 Bo25 ben geçen yıl radyoloji bölümünde yaptırmıştım detayliyi zübeyde de aceba artik yapmiyolar mi
gamzeozer16 Bo25 ama geçende bi tanıdıgım yaptırdı sanırım doktor söyledi yönlendirdi yani bilemiyorum o halde
Bo25 Zeliha66 hiç bilmiyorum olsaydı söylerdi herhalde doktor burda yapılmıyor başka yere gtmenz gerek dedi..sevkettten sıra alicam mecbur
Zeliha66 Bo25 büyüksehir belediyesinin karsısında özel hayat hastanesi var ordada fiyatlar uygun bide oraya sor istersen. Şevket yılmazda cok zor sıra bulabilirsin
Bo25 Zeliha66 bnm oraya gitmek bile çile..evim gorukle göçmen konutlarnda 🙄🙄 bi arym hayat hastanesini
Htccprz Bo25 Evet bildiğim kadarıyla siz arayıp randevu alıyorsunuz özellerden,ya da 182yi arayıp bir sorun.benim hastanemde var doktor verdi şu tarih diyr o yüzden nasıl oluyor tam bilmiyorum