momlife_7 Canım bu aralar kuruyemiş çok çekiyor özellikle Kuru kayısı, Antep fıstığı , yer fıstığı özellikle bu üçü ama korkuyorum yemeğe cesaret edemedim acıkcası yükseltmiyorsa yiyen varmı ya da yükseltiyor mu ? Ya lütfen 🥺 bilgi verin 🥺
Simge_celen_ozyildiz_ momlife_7 ben şeker hastasıyım kuru kayısıya çok yanaşamıyorum ama diğerlerinden az miktarda tüketiyorum
Ozge-Ka momlife_7 çok abartmadığınız sürece yiyebilirsiniz ara öğünlerde. Mesela 2 tane kuru kayısı bişey yapmaz. Diğerleri de en fazla 10 adet gibi. Diyet listelerinde hep kjruyemiş olur diye biliyorum ben. Hatta ben baya fazla kuru üzüm yediğimde bile çok çıkartmıyor şekeri
momlife_7 Simge_celen_ozyildiz_ hmm benim içinde kuru kayısı önemli 🥺 biz hiç bir şey yiyemiyoruz bebeğimiz inşallah güzel kilolar alıyordular
Simge_celen_ozyildiz_ momlife_7 muz ceviz avokada yiyebilirsin eğer sakıncası yoksa bunlar da bebişe kilo yapar
Aryast momlife_7 leblebi, Antep fıstığı, badem bunlar yükseltmiyor. Özellikle Antep fıstığını epey tüketiyorum yine de düşük çıkıyor. Kajuyu da abartmadığınız sürece sıkıntı yok. Ama kuru meyveleri yerken biraz daha dikkatli olun