iclaaall13 Son 1 haftadır iki bileğimde de şiddetli ağrı var baş parmaktan itibaren bazende uyuşuyo parmaklarım varmı yaşayan ne yaptınız bunn için
Simayy1 iclaaall13 sizin yine 1 haftadır benim neredeyse 2 ay mı desem 3 ay mı böyle çok kötü yaa hiç bir sekilde geçmiyor temizlik vs yapsam çok daha kötü oluyor ellerim , tuzlu cok tüketmemek gerekiyor
Niidos iclaaall13 ne yaparsam yapayım geçmiyor, sabah uyandığımda ve uzun süre hareletsiz kaldığımda oluyor. Elimi kapatamadığım günler oluyor 🥲 soğuk su, masaj idare ediyorum ben🤷🏻♀️
Damlasoner1 Malesef hiç birsey yapılmıyor karpel tünel diye bir sendrom dogum sonrası geçiyor 3 parmak hisizlesiyor gibi ve bilek kırık agrısı gibi bileklik öneriyorlar ama onunda hareket kısıtlaması var denedim olmadı kulanmıyorum mecbur cekiliyor
iclaaall13 Simayy1 yavaş yavaş başlamıştı bu aralar aşırı şiddetlendi gerçekten bükemiyorum bile aynı şekilde temizlikle vs daha kötü oluyor sarıyorum sabit durunca daha iyi diye ama sargıyı çıkarınca yine aynı. İnşallah hepimizinkide geçer