Mybabyy Merhaba hanımlar 7+3 günlük hamileyim anı bi hareket ettiğimde veya otururken ayağa kalktıgımda kasığımın sağ tarafına doğru bi ağrı giriyor böyle hafif iğne batar gibi. Bi sıkıntı mı var acaba bilmiyorum :( Böyle başına gelen var mı ?
yarennn Mybabyy çok normal ani hareket yapmamaya çalışın hamile kaldığımı o ağrılardan anladim bende 😊
Tugbamete Mybabyy ani hareketlerden kaçının ben hapşurunca bıçak batması gibi bi acı olmuştu çok korkmuştum ilk zamanlar öyle olabiliyor kendinize dikkat edin bebişiniz size tutunmaya çalışıyor 😊
alcang Mybabyy ben 27+1 im o arada bende de oluyor canım öksürünce felanda oluyo birden ayağa kalkınca aniden ayaklarımı uzatınca ya da toplayınca. Bi sıkıntı olmadı şuana kadar çok şükür
Annee1 Aynısı banada oluyordu ama çok şükür bı sıkıntı olmadı normal dediler, kendini belli ediyor ben burdayım diyor bebişin😊
Tugbamete Heycanli 5+4 haftalıktım hamile olduğumu öğrendiğimde hemen doktora gittim kese görünüyor demişti doktor 7 haftalıkkende kalp atışları belli olmuştu 8+4 tede kalp atışlarının sesini duymuştuk 😍😍
Zeyneb35 Kız ben öksürüp hapsirdigimda öyle oluyor .. dikkat et canım öyle olunca yat dinlen yerinden kalkma ılk trimester öyle işte bol bol uyumak dinlenmek istirahat etmek gerek
Zeynozeyyo Gebeliğin ilk dönemlerinde çok fazla oluyor aynı sıkıntıları ben de yaşadım daha sonraları daha ade tsancısı gibi ağrılar bebek büyüdükçe rahimdeki kaslar gevşemeye çalışıyor o yüzden de olabiliyor bir de dikkat et idrar yolu enfeksiyonun olmasın bol bol su iç su rahatlatıyor