Gamoos Kızlar 8 veya 9 haftalarda lekelenme yaşayan ve hamilelik süreci iyi ilerleyen var mı? 8 haftada ilk lekelenme gelince doktora gittim kalp atışı vardı yat dinlen dedi 9 hafta da tekrar geldi yarın tekrar gideceğim size de sormak istedim
Neris_poyraz Gamoos tatlım benimde 8 de 9 da 10 da oldu sonradan kesildi şimdi 21 haftadayım sıkıntı yok çok şükür
Nurcan35izmir Gamoos bende de vardı aynısı şimdi 13 haftalık hamileyim 8-9 haftalarda oldu sonrasında bir daha olmadı
ekim22_ Gamoos ben yaşadım canım şuan 24 haftalık olduk çok şükür. Stres yapma en büyük zarar o hem kendine hem bebeğine progestan kullandım ve bol bol istirahat ettim.
buusur Uygulamada okumuştum lekelenme olabilir falan diye bebeğin beslenmesi plasentaya devrediliyormuş o yüzden yazıyordu bilemiyorum ben dokuzdayım hiç yaşamadım siz de dikkat edin ben genelde hep uzanıyorum riskim olmasa bile elim kolum kalkmıyor zaten
Gamoos buusur bende dikkat etmeye çalışıyorum ama ilk lekelenme den sonra tam anlamıyla uzamaya bişey yapmamaya başladım allahım hepimizin yardımcısı olsun
Medine21- Bende de oldu doktor progestan iğne ve hap verdi yalnız şimdi aklıma birşey takıldı folik asit ve progestan ilac Birlikte kullanılabilirmi
Gamoos Medine21- ben kullanıyorum doktorun tavsiyesi ile ama progestanı iğne olarak değil ilaç olarak alıyorum
ekim22_ Medine21- evet kullanılır ben ilk 3 ay ikisini de birlikte kullandım. Progestan iğne değil ilaç şeklindeydi.
Ozgeccc- Gamoos 6.haftada 7. Haftada 9.haftada 1 gün bile sürmeyen bazen pembe bazen koyu pembe lekelenme yaşadım birinide dün yaşadım saat 3 de doktora gideceğim inşallaaaah hayırlı haberler alırım sadece 1 saat sürüyor peçeteye sikdikçe geliyor 2 haftada bir yokluyor neredeyse her defasında yüreğim ağzıma geliyor