busradmrtas 7+5 im bulantılarim sadece sabah oluyor öğleden sonra çok fazla olmuyor prilam verdi doktorum sizlerde kullanan ise yarayan var mi
Esoo0698 busradmrtas Gece 2 tane gündüzleri bitane kullan anca öyle etki ediyor valla ben 21 haftalığım hala kullanıyorum ilacım bitti ve ben bugün sağlık ocağına gidip yazdırmayı unuttum hafta sonu napıcam bilmiyorum Allahım yardım et nolurrrr 🙏🙏🙏
Zehross03 busradmrtas o haftalarda işe yaramıyor zofer işe yarıyo o haftalarda malesef prilam 12. Haftadan sonra işe yaramaya basladı bende
Seydaamuratt busradmrtas ben kullandım ilk 3 ay çok bulantım vardı. Gece 2 tane iç yat dedi doktorum bulantın devam ederse ona göre artırılıyor doz ama şu an onu hatırlayamadım
Tugbaoksuuz Doktorum bana da verdi gece yatmadan önce kullanıyorum ertesi gün beni baya rahat ettiriyor ben memnunum 🥰
tkgziremmy06 Prilam kesinlikle etkili gece 2 tane içip yatıyordum sabah mis gibi uyanıyordum şimdi 18 haftalığım hala kullanıyorum bırakamadım bulantılar geçmedi tam anlamıyla
Dilan_ylmz Bana da yazdı bugün doktor kızlar 6+5 benimde ama geceleri çok olmuyo benim sabah bulantim da çok olmuyo ama gündüz çok fazla oluyo ne zaman içsem etki eder
busradmrtas Çok teşekkürler herkese inşallah sağ salim kucağımizada alırız bebisleri benim bu ay sanki adet dönemi yaklaştıkça belimde ve sırtımda ağrılar olmaya başladı sizlere de oluyor mu normalde her ayın 20 sinde başlardi adet