[silindi] pembe_panter benim doktorum öyle demiyor bebek büyük ama yaparız sorun olmaz diyor ağrı da hissetmezsin epidural veririz diyor
MerveSinan Ecem95 himm az kalmis bi saatten sonra doktor ayarlamak ayri dert insallah saglikla dogumunuzu yaparsiniz
Beyza038 MerveSinan vallahi bende Ayni şeyi söylüyorum 200 gr falan neyse de 500-600 gr eksik çıktı çektiğim suni sancıyla mi yanayım,hemde 30 saat.
Mezig-20 MerveSinan doktor ölçmüyor kiloyu boyu cihaz ölçüyor😂 %100 net kesin ölçümlerde değil yanılma payı vardır hep :)
MerveSinan Mezig-20 cihaz olcuyor evet canim ama cihazi karnina koyunca ölcüm yapmiyor sonucta.Orda isaretliyor belli bolgeyi ve ordan bir daire olusturuyor.Onu da elleriyle yapiyor.😃bilmem anlatabildim mi?
Seval2468 [silindi] ben ilk oğlumu 37+5 te 4 kilo 56 cm doğurdum. Olabiliyor yani o haftada o kiloda. Biraz fazla hareket edin, hurma yeyin , merdiven çıkın, ilişkiye girin son haftalara kalmasın bebek
[silindi] Seval2468 40 a kalsaymış oğlunuz daha da kilolu doğarmış demek ki bende öyle yapmaya çalışıyorum hareketlendim
Seval2468 [silindi] birde ultrason yapılabiliyor oğluma 2 gün önce 3400 demişlerdi 4 kilo doğdu 2 gün sonra benim Allahtan doğum kendi başladı dediğiniz gibi 40. Haftaya kalsam 5 kilo doğarmış herhalde
Dfn_1303 [silindi] yanılabilir. Çünkü kafasına ve boyuna göre kilo hesaplaması yapıyor. Boyunu veya kafasını biraz fazla ölçtüğünde kilo değişiyor. 36+4 de gitmiştim 3365 çıktı. Doktor 40 a kadar beklemeyiz 38 i geçsin alırız. 4 den sonrası normal doğum için sıkıntı oluyor demişti. 38+4 de doğum var. Pazartesi doğacak nasip olursa 😀
[silindi] Dfn_1303 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 Kaç kilo doğacak buraya yazarsanız sevinirim 😍😍