Samye18 ladyax gittin mi canım gittiysen cinsiyetle ilgili nişe dedi mi bende Salı günü gideceğim de 10+4 oluyor tahmin eder mi diye merak ediyorum
xbebegimx Cey8Cey aynen progestan fitil aliyorum Allahtn yksa yan etkisi cok asiri uyku sersemlik yapiyor biz tedbirimizi aldik gerisi takdiri ilahi 🤲🤲🌸
xbebegimx Cey8Cey simdi bde ikili test zamani flan geliyor aklim orda 😂 napsam diyorum fetal dna mi yaptirsam direkt . Cnku digerleri kesin sonuc degilmis bi risk ciksa 9 ay zehir ederm kndime fetal daha kesinmis en azindan bizi neler bekliyor ogrenmis olurum yoksa yine basimiz ustune 🤲🥺🌸
xbebegimx Cey8Cey genetik merkezleri yapiyomus fetal dna yi ikiliye doktor ne dicek bakalim ben universite hastanesine gidiyorum zaten ama orda yapiyorlar mi bilmiyorum
ilkmommylikheyecani Hjilhn canım benim 6. Hafta gördü 1 hafta sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi, gittim. Sonra bir ay sonra gel dedi bir sorun olursa daha erken gel dedi kanamam oldu gittim sonrakş hafta tekrar kontrole gittim iyiydi çok şükür işte şimdi bayramdan sonra tam 3 aylık olacağız cinsiyete gideceğim inşallah
Yzctgb karanmom inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bende 6+5 teyim 1 haftadır acayip mide bulantısı ve sabah safra kusmalarım var geçsin istiyorum şu içemiyorum .. yemek yiyemiyorum kalp atışı için haftaya gideceğiz . Mide bulantısı için neler yapıyordunuz .. 11. Haftada gerçekten rahatladınız mı ? 🥹
aysglemrkn Merhaba bende 10 haftaya girdim ultrasona göre 9+4 aşırı mide bulantım ve kusmalarım var bir aydır bi kaç gündür azaldı ama yine de kusmalar devam prilam verdi doktor bayramdan sonra kontrolüm var 11 hafta olacak ama sanırım cinsiyet belli olmaz çok erken
Yzctgb aysglemrkn merhaba bende 6+5 im .. kalp atışı için haftaya gideceğiz .. 1 haftadır acayip mide bulantım ve sabah kusmalarım var .. su içemiyorum yemek yiyemiyorum. Kaçıncı haftanızda prilam verdi işe yaradı mı acaba çok kötüyüm 🥹
Sareee39 Biz5+2 de ilk kontrol ile keseyi gördük 7+4 de gittim kalp atışını duyduk fakat 5 gün geride gidiyor dedi 12. Haftada gel dedi benim için de çok uzun süre ben de merak ediyorum 🥹
Hjilhn Sareee39 bmde ediyorum ama kocamın yanındada 12 haftada gorelım dediğgi için şuan gidelşm dedigimde diyot sen cok pinpiriksin yapma iyi degıl gereksız ultrasyon zararı vs vs diyip duruyor
Cekilmezbirkiz 10+2 den selam 🤣 mide bulantısı, tiksinti , kasık ağrısı, tansiyon düşüklüğü ve en önemlisi baş ağrısı felaket. Cinsiyeti belli değil ama kız olacak gibi hissediyorum ve umarım o kafa kel olmaz 🤣 prilam renee ve folik asit kullanıyorum + Galeta vs
Aysun6018 Cey8Cey aynısı bndede war 12 haftalık olcam çok fenayım dün akşm acilde serum yedim biraz öyle kendme geldm Allah yardmcımız olsn
Emine12456 @Hjilhn hayır canım öyle bir şey yok 3 haftada bir gidiyorsun 3 ay ne belki yanlış anlaşılma olmuştur