Ysn Nasıl oluyor eşimi bekliyorum acile gidecegim ama adet olcsk gibi karnım ağrıyor belim agriyor böyle mi olur 31 bitti bi anda yatarken başladı ağrılar
Balkiz Ysn kendini çok yormamaya çalış. Bişey yaparken bebek kasılmaya başlıyorsa yapma bırak hiçbişey bebeğinden önemli değil. Dinlene dinlene yap. Zaten az kalmış doğumuna. Bikaç Hafta daha geçir sonra istediği kadar gelsin sancılar 🙃
Burcinkmslgl Ysn Bende 29.haftadayım adet ağrısı bende de var doktora gitsem mi diye düşündüm de daha gitmedim😞
Ysn kardelenimm ağrıyor sanki adet olcsk gibi cnm böyle bisey gelip gitmiyor sanki adet olmuşum gibi karnım belim agriyor bi anda oldu yatarken
kardelenimm Ysn bendede oluyor 37. Haftamdayım ama ara ara oluyor benim yani ağrı geldiğinde 2 dakika sürüyor ve geçiyor eğer geçmiyorsa görünmelisin hemen canım zaten gidicekmişsin
kardelenimm Ysn endişelenme normal şeyler bunlar sonlara doğru ağrılarda çoğalıyor bi görün için rahat etsin
kardelenimm Ysn haa 31miş pardon ☺️ Bu ağrılara alışacaksın çünkü benimde 29 haftamda başladı ağrıdan ter atıyodum artık doktoea sordum erken doğum riskimde vardı normal dedi şükür 37 olduk inan her akşam doğurcakmışım gibi oluyor artık bacak aramda hissediyorum o sancıyı ama tık yok günler geçtikçe çoğalıyor yalancı sancılar başlıyor sende alışmalısın ☺️