aycan0102 Hpv testi sonucum pozitif çıktı yüksek riskli olan tip 18 çıktı hamileyim acaba bebeğime geçer mı çok korkuyorum
NobleMom aycan0102 smear testi mi yaptırmıştımız acaba? Oradamı hpv pozitif çıktı yoksa yoksa başka bir testmi yaptırdınız
Zehross03 aycan0102 şuan aktif olarak siğil tahim ağzı yarası vb bişey varsa sezeryan yaptırır yoksa normal yapabilirsin diye biliyorum bebeğine bi zarsr vermez şuan canım korkma
sezsez aycan0102 Canım eşinden geçmiş olabilir bağışıklığını yüksek tut doktor bir 6 ay sonra yeniden test isteyebilir senden eşinde siğil var mı ?
Zehross03 aycan0102 her zaman siğil yapmıyor rahimde yara polip vb şeylerde çıkarabiliyor smear testin temizmi ve rahim ağzın temizmiydi muayenede yada bagısıklıgın düştüğü zaman ortaya cıkabiliyor şuan aktif değil demekki
sezsez aycan0102 canım benim bi ark vardı onun eşinde siğil vardı ondan geçmişti eşin muhakkak aldırdın o siğilleri sana yazık günah muhakkak baktır sende vitaminli şeyler tüket Rabbim bebeğine sağlık versin sen ihmal etme