Ayseunsal88 Kızlar merhaba ilk kontrole gittim, doktor 6 haftalık dedi alttan baktı kese görünüyor ama embriyo henüz yok dedi yaşayan var mı bu durumu normalmi
Karbeyazi25 Ayseunsal88 bebek henüz mercimek kadar görünmemesi çok normal haftaya daha güzel şekilde görürsün
Rumeysa1502 Ayseunsal88 Hiç panik yapma. Benimde 5+3 de gittim gözükmedi geç yumurtlama olmuş olabilir dedi. 5+5 de gel dedi doktorun dediği tarhte gitmedim 6. Hafta da gittim tam kesemiz gözüktü. Kalp atışı için de 7. Hafta da gel dedi ben yine dediği tarihte gitmedim 8. Haftada gittim ve adet tarihimi tekrar düzenlediler çok şükür kalp atışını da bebeğide gördük. Çok normal bir süreç Sadece sabırlı olman gerekiyo inşallah sağlıkla kavuşursun miniğine ❤️
T1820 Ayseunsal88 merak etme canım bende 5 haftalık gittiğimde kese vardı bugün 7 haftalık olduk kontrole gittim ve kalp atışını dinledim sende dinlersin inşallah içini ferah tut❤️🤲
1ciftyesilgoz Normal canım haftaya görünür inşallah. Benim 6+3 de göründü çok küçüktü kalp atışı vardı ama derinden geliyordu
BernaOmer 1ciftyesilgoz Bizde 6+3 söyledi kalp atışını dinledik❤️😍 ama cinsiyet belli değil 20 haftalığız🌸
Eceselo1759 Ayseunsal88 bende 7+5 te bebişimi gördüm kalp atışını duydum geç döllenme olmuştu bende de
BernaOmer Ayseunsal88 Valla bilmem nolursa olsun ama çok merak ediyoruz ultrasona göre çok erkek kız dendi siz anlıyomusunuz
Ayseunsal88 Erkekler daha çabuk belli oluyor genelde kızlar geç gösteriyo kendini ablamdada öyle olmuştu😅 o yüzden kız gibi geldi bana🫣