Skrn1 Tecrübeli anneler bebeğim bugün 39 günlük oldu bazı büyüklerim kırk banyosunun bugün olduğunu söylüyor ki kırkı basmasın diye sizler 40. Günde mi yıkadınız 39. Günde mi
Ayse5100 Skrn1 ben 43 gününde yıkadım 40 uçurma filan da yapmadim sağlıklı olsun yeter benim için öyle her diyene inanıp kendinizi üzmeyin nasıl isterseniz öyle yıkayın yapın rahat olun kendinizi İyi hissedin bebeğiniz de rahat olur
Semilk05 Skrn1 ya valla cok saçma bu muhabbet ama benim kızım oldu kız cocufu 1 gün eksik kırklanır vs dediler 39. Günde yaptırdık. Sebebini sordum eksik etek oluyormuş kız erkek 40. Günde yıkanırmıs dedim yuhhhh 😂😂 tmm diyip geçtim
4mevsim_1anne Minisanne12 ay ben batıl inanç olduğunu düşünüyorum bu geleneklerin ama bende yaptım 😁😁
Minisanne12 4mevsim_1anne hiç anlam veremiyorum ama büyükler yapmış diye bir bildileri var diyorum ama yinede aklim kesmiyor 🥴🥴
Aynr1380 4mevsim_1anne sadece bir gelenek bu . Dinle bi ilgisi yok. Dinimizde bebeğin değil annenin kırkı vardır . Yapanda günaha giriyor mu bence hayır 😂
Skrn1 Valla bende batıl inanç olduğunu biliyorum hatta dinde bile yeri yok ama adet yerini bulsun diye yapıcaz😂
Skrn1 Semilk05 ay işte banada kırkı basar yıka yarın çıkarman lazım diyorlar amaç yıkamak olsun ne biliyim 😂
Hizligonzales Skrn1 kirk ucurma olarak dusunmedim ama ben kirkinci gununde dualar okuyarak yikamistim kendim