Mucizebebekelif1 Mrb arkadaşlar bebeğim hiç gelişim yapmıyor ve suyu çok azalmış dediler aranızda aynı sıkıntıyı yaşıyan var mı 😔
Ygtzynp Mucizebebekelif1 bende bugün öğrendim su sınıra gelmiş .havuc suyu önerdi doktor ama katı meyve sıkachaım yok pazartesiye kadar iç dedi yesem okur mu bilmiyorum
Mucizebebekelif1 Zln2152 24 haftalık ama 21 haftalık gösteriyor 28 alacaklar erken doğum olacak nasıl kilo aldıracam nasıl suyu çoğalacak su içmekten miğdem çok bulanıyor ve sürekli hareketsiz haldeyim kalkamıyorum
Mhande Mucizebebekelif1 havuc suyu bebegin suyunu çoğaltır kuzum ondan iç istersen Rabbım sag salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Zln2152 Mucizebebekelif1 çok geçmiş olsun korkmayın içinizi ferah tutun rabbim büyük Hergün bir avuç ceviz fındık ve günde iki tane muz tüketin yoğurt ve sütü de eksik etmeyin kilo alabilmesi için. Bebeğin suyunun çoğalması İÇİN de havuç suyu iy diye biliyorum onu da tüketin
Melek725 Mucizebebekelif1 neden erken alacklar ki bol bol su j için istirahat edin muz meyve peynir bide yumurta yoğurt tüketin
EsRaHa Mucizebebekelif1 günde 1 batdak hemen başla hemen bi arkadaşım o şekilde toparladı hem doktoru söylemiş iç diye, için rahat olsun
Mucizebebekelif1 Zilan122 Benim ayrı kalp hastası olduğum için daha fazla gebeliği sürdüremiyorlar malesef 7 aylık olunca alacaklar hemen ve hem suyu hemde gelişimi yok 😔
Mine9166 Zilan122 benimde suyum ile ilgili bir durum oldu doktor ilk hedefimiz 24. Hafta ilerletebilirsek 28 dedi.Duruma göre karar veriyorlar.
Mucizebebekelif1 Melek725 keşke canım valla su içmekten karnım artık ağrıyor doktorun lafları aklıma geldikçe üzülüyorum içiyorum ama artık kaldramıyorum içemiyorum
Zilan122 Mucizebebekelif1 anladım rabbim size bağışlasın insallah. Güzel bir küvöz sonrası sağ saglım kucağınızda olacak 🤲
Melek725 Mucizebebekelif1 evet mecbur bebeğiniz için ben doğuma girdim sıfır suyum tam zamanında almışız dedi doktor hemşireler de dedi hiç su akmadi önemli olan sağlığı inanın kilo alır 500 gram olsun sağlıklı olsun