burcudemirr Arkadaşlar merhaba izmirde detaylı ultrason yaptıran varmı özelde yaptıranlar nerde yaptırdınız ne kadar doktor önerisi birde develte yaptıranlara da şey sormak istiyorum normal ultrason siyah ya hani devlette detaylı ultrasonda periontoljide yapılıyor sanırım ordadami siyah inceliyorlar yoksa renkli ultrason varmı?
Nihlal burcudemirr 12. Haftalarda ikili tarama için yapılan ayrıntılı ultrason bildiğim kadarıyla siyah beyaz oluyor 21/24 hafta arası yapılan ultrasonu devlet hastaneleri yapmıyor aralık ayında alsancak mrda yaptırmıştım ben renkliydi gayette netti 1150 tl ücret ödemiştik çok da memnun kaldık 🙂
Koalammm burcudemirr bugün İzmir Medicana da detaylım vardı önce siyahla baktı ölçüm yaptı bebeğin organlarına felan vs en son 3D ile renkli de baktık yüzüne ellerine felan canlı canlı izledik baktık
Ysmnrn burcudemirr ben ekol sada hastanesinde yaptirdim. Gursoy Pala. 1200 tl vermistim. Memnun kaldigim bir dr.
Sinem1925 burcudemirr bayraklı martı tower da yeşim hanıma gitmistin 1800 dün en son renkli ve güzel ilgileniyorlar her detayı veriyor
burcudemirr Nihlal ikili yaptırdım canım özelde devlette yapıyor hepsini ama renklimi onu bilmiyorum o yzuden sormak istedim ama devlette 1 ay önceden randevu almak gerekiyormus periontoloji bölümünden renkli olup olmadığını bilmiyordum onu sormak istedim aslında ama muhtemelen bende özelde yaptırıcam bugüne kadar hep özele gittim zaten ama belli olmaz renklide belki devlete giderim sıra ayarlayabilirsem
Nihlal burcudemirr aaa ben devlette yapıldığını hiç bilmiyordum çünkü doktorum da devlet hastaneleri yapmıyor demişti ama yapanı varsa devlette yaptır canım aynı işlem zaten özele vericeğin bin lirayı bebeğine harcarsın sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah
Gamzeizmir35 Alsancak ta özelde Cenk Gezer e yaptırdık Şubat ayında. Nakitte 1800 lira. Kartlı 2000 . Çok güzel ilgilendiler. Bebek kendini göstermeyince yarım saat yürütüp, çikolata falan ikram edip tekrar girdik. Ama randevu bulmak zor bilginiz olsun.
Koalammm burcudemirr 1700 lira Medicana pahalı canım diğerlerine göre uygun biyer istyorsan orası pahalı benim sigortam olduğu için muayenemede oraya gidiyorum doktorum aynı hastaneden doktor onerince orda baktrdm artık gidecek olursan doktor isminde vereyim
burcudemirr Koalammm yok canım ya baya yüksekmis kendi doktorumada sormadım daha çınarlı hastanesini merak ediyorum birde ya oraya giderim ya kendi doktoruma mecbur yada devlete en son çare bakıcam duruma göre teşekkür ederim 🥰🙏
Koalammm burcudemirr rica ederim canım güzel bı doktor bulduktan sonra devlete git önemli değil banada pahalı geldi aslında ege üniversitesinde yaptrayim dedjm ucretsiz de yapıyorlarmis orda yaptırmam içinde doktorun muayene edip onun yönlendirmesi gerekiyormus uğraşmiyim dedim öylelikle doktorun önerdiğine gittim artık
burcudemirr Koalammm evet oranı da duydun belki oraya giderim uygunsa dahabiydiir belki arasiriyim biraz daha ona göre obur ay direk detayliya giderim olmadı
butterfly35 burcudemirr ben çınarlıda yaptırdım 1000 TL. Memnun kaldım bebeğime yarık dudak damak tanısı kondu bende de rahme giden damarlarda direnç artışı varmış kan sulandırıcı coraspine başlandı. Hatta cinsiyetide göstermemişti orda öğrendik. Baya detaylı incelendi bize de gösterdi doktorumuz neyi incelediğini ne olması gerektiği ne olduğu vs. Pozisyona göre renkli fotoğrafta veriyor bebeğe bağlı birazda.
burcudemirr butterfly35 çok sağol canım.ben doğumuza orda düşünüyorum ama doktorda kararsız kaldım kimdi doktorun hatirliyrmusun canım buarada izmirde özelde en uygun orası bence hemde gayet iyi diyorlar personel doktor hastane anestezi ekibi falan obur ay nasipse gidicem muayeneye ama detaylıca nromalmis herkes daha pahalı yazmış yorumlara 1700 2000 kusur falan orası uygunmuş yine muhtemelen direk detayliya giderim bende sağol canım sağlıkla kucağına alırsın inşAllah bebeğini 🥰🙏
butterfly35 burcudemirr Aminnn hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı 🤲 çınarlıda radyolog anıl bey yaptı detaylıyı. Oraya takipliyim zaten doçent doktor güngör tuncaya. İlkinde yüzünü göstermedi eliyle kapatıyor sürekli :) ayak fotosu alabildik başka zaman doktorumuz tekrar ücretsiz gönderdi yüzünü de görebildik yandan da olsa fotoğraf alabildik nazlı bizim kız biraz 🥰
Nurrrr90 burcudemirr valla canım ben bayraklıda cok deneyimli bi doktorda yaptırdım özel muayenehanesi var ve 850₺ ye yapıyor ultrason cihazı son model perinotolog değil ama yaşlı ve cok deneyimli bir doktor dosya halinde bebğin herseyini raporluyor tavsiye ederim ali karaege gümüşpalada muayenehanesi
Dnzglsm_123 Nurrrr90 merhaba, ben daha önce muayenesine gitmiştim onun çok aşırı memnun kalmıştım, ayrıntılı için yine ona gideceğim nasip olursa. 19 haftalığım tam 22 de gel demişti bana. Renkli fotoğraf veriyor değil mi onu merak ediyorum