S_65 Bu durumu yaşayan oldu mu ben beş haftalık gebeyim daha kesesini göremedim betahcg 2277olmustu Altan bakayım dedi yok dedim bundan iki gün önce artış olmuş dedi işten bakmak için 5000olmasi lazım dedi bakmadık göğüslerim başta ağrıyor du ama şimdi bu Sabah hiç birşeyi kalmadı yani gebelik belirtileri Yok oldu oyke yaşayan varmı yardım edin
Skrblt S_65 bende vajşnal ultrason yaptırmıyorum. Göğüs ağrısı da bir gelip bir gidiyor. Endişelenmeyin bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. 7haftayı tamamlayınca gidin doktora kese normal ultrasonda görünür kalp atışı da duyulur
S_65 İkinci gebelikte baktırdım baktirdijrab sonra kanamam oldu düşük yaptım iki hafta sonra bubda korktum
Zeynepozcan S_65 alttan baktırmanın bi zararı yok, zararı olsaydı tıp da yeri olmazdı sizinki tamamen bi denk geliş, belirtiler içinde endişelenmenize gerek yok kanama olmadığı sürece. Geçmiş olsun
Esrafatih01 S_65 bir sorun olmaz korkmayın herkes mide bulantısı veya başka bir şey yaşicak diye bir şey yok her hamilelik farklıdır🌺
Canimucizem S_65 12 haftalıkken bile alttan muayene oldum 6.haftafa kalp atışını o şekilde duydum kötü bir şey olsa doktorlar yapmaz kaldı ki rahim ağzından bakıyorlar düşükle onun bir alakası yok alttan muayene çok olacak rahim uzunluğunu kisaligini mecburen yaptıracaksanız ilerleyen haftalarda normal ultrason net ölçü vermiyor zararlı olsa doktor neden yapsın
meryy2615 Canım alttan baktirmanin zararı yok, bende baktırdım. İnsaAllah görürsün, içini ferah tut 🌸
1ciftyesilgoz Baktırabilirsin canım bir zararı yok ki. Kulaktan duyma kötü deneyimlere takılma. Ayrıca göğsün bir gün söner bir gün şişer git geller oluyor korkma