Kaderisa Arkadaşlar 6 aylık hamileyim gögsümden bi sıvı geldi süt gibi beyaz değil ama su gibi de açık değil koyu bi su gibi geldi şoklardayım normal mi korkmalı mıyım bi garip oldum varmı başına gelen
Meray29 Kaderisa korkma süt kanallarının açık olduğunu gösteriyormuş sadece elinle elleme ve sıkma uyarirsan doğumu tetikler bezle sil 😊
Nurcanben Kaderisa benimde sürekli geliyor 5 aylıgim bende normal sanırım ya özellikle üstüne yatınca geliyor
Kelle0129oekd Kaderisa benimde olmuş az önce farkkettim ama normal diye biliyorum çünkü o mememi oğlum sürekli emerdi süt kanalı açık mesela diğerinden gelmedi çünkü hiç onda emmez Di normal bence, 😊
Meray29 Kaderisa benimde öyle hafif yapışkan bir yapısı var ben doktoruka sordum o şekilde bilgilendirmişti beni 😊
Kaderisa Esrafatih01 size de garip gelmişmiydi ben mi böyle hissettim içim bir hoş oldu yaa ilk hamilelik ya belki ondan bide çok ani oldu 🥰
Esrafatih01 Kaderisa evet benimki çok erken haftalarda geldi nornal de sizin haftanız uygun 24 den sonra gelirmiş ama normal bir şeymiş sorun teşkil etmiyor 🌺
Onbeskasim Benimde ilk gebeliğim ve 22.haftadayiz daha ne süt var ortaada ne birşey normal mi hiç sıvı falan görmüyorum ben goguslerimde
Kaderisa Esrafatih01 ilk defa duyuyorum hamilelikte süt geldiğini ondan elim ayağım boşaldı resmenn çok mucizevi be 😃🧿