Minigininannesi Eylulperisi hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum bisalnatur diye tamamen doğal içerikli bir öksürük şurubu var eczaciniza bir sorun kullanılıyorsa o geçiriyor çocuk ilacı olarak biliniyor genelde ama yetişkinde de ise yarıyor
MMelissaaa- Eylulperisi taze zencefili küçük küçük kesip az miktarda tabi bir bardak olacak şekilde kaynayan suya atıp 5 dakika demlendikten sonra içine bal ve limon ekleyin günde bir bardak olacak şekilde içerseniz kesiyor öksürüğü
Eylulperisi Minigininannesi çok teşekkür ederim cnm ballı süt pekmez limonlu su falan denedim sanki daha beter oldu ya
Minigininannesi Eylulperisi onlar kessede zor kesiyor canım umarım kullanılıyordur içinde bal ve bıkac bitkinin özü var baya etkili oluyor
Eylulperisi Minigininannesi daha beter gıcık yapıyor sanki cnm ya bı doktoruma sorim çok teşekkür ederim
Adeninannesiiiii Oksuruk sebebini çözmeniz lazim alerjik olabilir o zaman ilac olmadan gecmiyo oglum da var mevsim alerjisi bu donemler zor geciyo
Eylulperisi Adeninannesiiiii haklisiniz hiç böyle olmamıştı ben gebeliğe bağladım sanırım birazda üşüttüm