Sulegnlts AREN MERT ismini koyacagız ogluma AREN:çölde bulunan en parlak ve gösterişli kum tanesi MERT: özü sözü doğru olan
dilekkaratas1 Kızımız olursa Zeynep Tuğba Zeynep babasının süsü Tuğba cennetteki ağaç, güzellik, arkadaş vs Oğlumuz olursa Eyüp Emin Eyüp sabırlı insan Emin inanılır güvenilir
Ceren-12 Betulakarr deha ; zeka seviyesi yüksek demektir. Dahilik, yüksek düzeyde zeka ve insan kişiliğinin erişebileceği en yüksek düzeyde zeka için Deha ismi kullanılır Aslan ; yiğit adam 🦁
Ozlmbzb Mirza Hamza koyucaz insallah Mirza soylu demek Hamza Peygamber efendimizin ismi Hem benim hem babanin gonlu olsun diye iki isim.
Edalimm Betulakarr Ben Meryem istedim eşim Hayal istedi ben Hayal ismini sevmedim oda Meryem ismini sevmedi geldi gitti geldi gitti ZEYNEP olsun dedi babasının süsü demek ikimizde ZEYNEP te karar kıldık🥰
Aselsultan2018 Betulakarr AREL TAYFUR ATLAS ❤️ arel arınmış isim anlamındA, Tayfur rahmetli amcasının ismi bir tur kuş cinsinin ismi, atlas bir çeşit hem kumaş hemde dünya haritalarını barındıran atlas anlamında,
esra_demiribis0309 Arkadaşlar ben isim dışında bi sıkıntımı soyliycem size nolur bilen biseyler soylesin ben suan 8+4 deyim gecen Çarşamba kontrole gittim ondan onceki hafta da bebegin kalp atışlarını duyamadi bu haftada duyamadi doktor bi hafta daha verelim yoksa hamileligi sonlandirmayi onerecegim dedi. Kalp atışı bende hissetmiyorum ne yapmam lazim umut var mi sorun yasayan bilen var mi Allah rızası icin
Azemmoms esra_demiribis0309 Rabbim inşallah bu hafta duyurur hamileyim sizin için dua edeceğim. Rabbim bu mübarek günü çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin aminnnn. Sonucu bana da yazarsanız sevinirim çok dua edeceğim size
Eva-13 esra_demiribis0309 Postu baştan sona okuyamadığım için şimdi okuyorum şöyle ki normal gibi söylensede normal birşey değil hani olurda mucize falan olur geç döllenme işte ne bileyim hesaplamalarda falan yanıldıysanız duyma şansınız ola bilir ya da boş gebeliktir.Ben 7+3 te gittim ve duydum bebek ve kalp atışı yoksa boş gebelik ve ya sağlıksız gebeliktir.Allah yardımcınız olsun🙏🏻Bi doktordan şöyle duymuştum bebek dünyaya gelmeğe karar vermişse zaten gelecektir buna hiçbirşey engel olamaz olacağı yoksada ne yaparsan yap olmaz zaten.Kendimde sağlıksız ektopik hamilelik geçirdim ve bir tüpüm yok şu an ama Allahtan ümidi kesmedim zaten çok geçmedi 4 aya hamile kaldım.Çok bekletme 9 hafta tamamlanır tamamlanmaz ultrasona git.En sağlıklı şekilde bu durumu atlatman dileğiyle❤️