minikmucizeemaak Aayssee1323 Çok net konuşmuşsunuz değil diye o yüzden söyledim burada arkadaşlar bir kaç kişi hocaya sormuş fakat öyle bir şey yokmuş 😇
minikmucizeemaak Aayssee1323 Olabilir eğer denk gelirsem hocaya dile getireceğim bu konuyu bende daha rahat etmek açısından bana da ikisi farklı geliyor biri Adn biri Aden okunuşu da herkese göre farklı olabilir Adn nin Adin Adın bir çok şey aradaki harf olmayınca
53anne minikmucizeemaak cezimdem dolayı adn mış koymakta bir sakinca yokmuş üstüne basa basa israrla sordum hocaya çünkü 😃 aden ismini koymak istiyorum çünkü rahatlıkla koyabilirsin dedi bana hoca içim rahat etti benim valla 🤲🏻
ezgi95demir esra_demiribis0309 ben 9. haftada duymustum. bence daha erken bekleyin. ayrica plazenta falan öndeyse bebek arkada kaliyosa oda bi sebep. sonucta bunlar makina pekte güvenmemek lazim moralinizi yüksek tutun
Dunyevi Betulakarr bu isim bana çokta anlamlı gelmiyor kuranda geçiyor diye koyuluyor ama bi çocuğa hurma koymak saçma
Dunyevi Serap-asel merhaba Alya ismi nasıl sizce kuranda geçmiyor ama şeref anlamına geliyor deniyor bunu net nasıl öğrenebilirim
KE_A kız olursa Milena, erkek olursa Artun düşünüyorum Milena ; nazik, hoş, sevimli, iyi niyetli sevilen kız. Artun ; gururlu,kendine güvenen, ağırbaşlı erkek. Nasıl sizce bu isimler kızlar?