prematureannesi_ Melina Alâ - Bal demek Yunanca da , iyi güzel Sayra Nas - Prenses demek İbranice , Nas suresinden dolayı 🩷🩷
Monarosa06 Hanımefendi genişçe araştırdım ve Kur’an okuyorsaniz bunu Kuran’da da açıkça gördüm tevsirine de baktim. Sizin tercihiniz yani ben sadece söyledim. Keşke biri soyleseydi dememek için soyledim. 53anne
53anne Monarosa06 sonuçta bunu sizden demek ki internetten öğrendiğin ben hocaya danışacağım bu ismi en doğrusunu hocalar bilir yine de teşekkürler…
Yagmuraydin Melo-fndkc eşim seçtiği için sanırım ailesi pek yorum yapamadı biraz çekiniyorlar eşimden ben seçmiş olsaydım bir kulp bulurlardi sanırım :) teşekkür ederim güzel duaniz için☺️
Monarosa06 Tabiki araştırın ben sadece söyledim gerisi size kalmış çünkü diyorum ya kendim koyacaktim.. ☺️ 53anne
Monarosa06 Mukabele oldu ramazan boyunca adn cezm ile yaziliydi. Cennet bahcesinden bahsediyordu cezim vardı.cezim ile birleştiği için adn olarak okunuyor Yani bunu çok iyi ehli bir hocaya sormak lazım internette şunu da.gordum yine hocaya sorduk sakıncası yok dediler diye yani çok dikkat etmek lazım 53anne
1humeyrakomurcu ZeynepAsyaAnnesi ikisi de çok güzell ama azra bana zeyneple daha uyumlu geliyorr siz bilirsiniz tabiii 🥰💕
53anne minikmucizeemaak sordum hocaya koyabilirsin dedi başka bi hocaya daha sorucam tam emin olmak için bu arada iyi bayramlar
Papiiii Betulakarr Kizim olucak isminide Evalina koyucax anlami hayata doğan güneş,aydinlikkk demek.Macar turk ismi yani.
_ilayda_ LARA ZÜMRA Lara nazik iyi huylu demek Zümra cesur ahlaklı kadın demek Benim prensesim Lara Zümra 🥰❤️❤️❤️
Emine142807 31 haftalık olduk hala karar veremedim Eşim Lina istiyor Bense Eslem ve Elisa da kararımızın 🙄🐣 Lina : yumuşak hurma ağacı Eslem : Allah’a teslim olan kişi, günahsız ve de çok değerli kimsedir Elisa : Cennet kapısında bekleyen melek
Laliinnvanilya Ben buğra koyucam başka isim içimize sinmiyor bir türlü ahlas dedik çevremizde herkes telafuzu zor diyor onun için baştan beri aklımızda olan buğra yı koyucaz anlamı da çok bir anlamı yok ama erkek deve ve turna kuşunun öncü başı demek çocuğa koyulur mu bilmiyorum ama telafuzu güzel bir isim nazik geliyor diye koymak istyoruz sizce nasıl?
Emine142807 Laliinnvanilya Buğra ismi kulağa hoş geliyor bence. Ahlas da biraz Atlas gibi geldi bana ☺️ İnsanların ne dediğini umursamayın bence eğer içinizde koymak geliyorsa koyun