gl12cn34 minikmucizeemaak malesef aden incil ve Tevrat’ta cennet bahçesi demek, Kuran lanetlenmiş bir kavmin adı Adn olarak geçer .
minikmucizeemaak gl12cn34 Bunu bilmiyordum bildiğim çok iyi oldu teşekkür ederim internetten araştırınca direk o şekilde çıkıyordu çok detayına inmemiştim Allah razı olsun:)
Aysegulgnc gl12cn34 evet bu forumda bende çok denk geldim adet ve adin ismini koyanlara detaylı incelemiyolar sanırım çünkü böyle bir cennet diyanet sitesinde yok soruyorum hocalara biz duymadık diyorlar iyice araştırmak lazım bu isimlerin anlamlarını
gl12cn34 minikmucizeemaak bende aden koymak istiyordum burdan biri aracılığıyla öğrendim gerçek anlamını ve gerçekten doğruymuş araştırınca anladım 😊
Hulu-72 nrgl-tas bence bir daha düşünün çünkü yekta demek tek ve bir demek eşsiz ve benzersiz yalnızca Allahtır tektir birdir bu yüzden yekta ismi önerilmiyor kuzenimin ismiydi nüfusta değiştirdiler.. yinede sizin kararınız sağlıkla gelsin bebiş
tosbikin_annesii Betulakarr oğlumun adı Aybars : ay gibi parlayan ,ışık saçan , yol gösteren anlamına geliyor İkinciye hamileyim cinsiyeti erkek 😊Alparslan düşünüyoruz ama öneriye açığım kızlar ☺
Gamzeee10 esra_demiribis0309 Allah’tan umut kesılmez canım ama arkadaşım 10 haftalıkken duydu oda çok üzülüyordu benım 6+2 iken duyuldu bende 4 haftalıkken öğrenmiştim ozman sadece kese vardı
Bendenizanne Eva-13 evayı yabancılar kullanıyor aslında neden havva yerine eva daha mı değişik geliyor aynı isim sonuçta ?
minikmucizeemaak gl12cn34 Bende çok seviyorum sağlıklı doğsunlar da isim bulunur kulağıma çok hoş geliyordu anlamı :)
Hostes1anne Eva ismini koyacağız,yaratılan ilk kadın Havva demek🙏🏻 diğer anlamı ise Hayat,Hayat ışığı🫠
Bendenizanne Edasak5 cennet kapısında bekleyen öyle bir melek yok 😄 elisa gayrimüslim bir isimdir. Gördükçe uyarıyorum kusura bakmayın yanlışa düşülmemesi adına
Monarosa06 Hanımefendi genişçe araştırdım ve Kur’an okuyorsaniz bunu Kuran’da da açıkça gördüm tevsirine de baktim. Sizin tercihiniz yani ben sadece söyledim. Keşke biri soyleseydi dememek için soyledim. 53anne
Yagmuraydin Deryaebrar umarım adıyla büyür o kadar sevdim ki ismini yakışacak tek isim oymuş gibi geliyor :)
Cekilmezbirkiz Kız olursa ipek Ece veya ferah Ece düşünüyorum ama son ana kadar değişebilir ☺️🤣 erkek olursa bilmiyorum ❤️