Hilaldurmazzz Benimde oğlumun ismi mesut Şimdi 2. Ye hamileyim kızım olacak nasipse onada tusem, mısra yada tavsiye edeceğin güzel anlamlı isim varsa söyleyebilirsiniz kızlar 💋💞
Azra41 Betulakarr Azra; El değmemiş, kutsal kadın.Meryem’e verilen bir ad, Medine şehrinin bir adı, işlem görmemiş inci. Ela; Eşimin gözlerinin rengi Azra Ela iki ismi var 🥰
Tatli2 aysegul- gecenlerde Bi isim uzmanı demişti Leyla gece demek pek tavsıye etmıyorum dıye ama ondan önce ben de cok severım Leyla ismini
Tatli2 izlmisik-16 söylemiş şekli de çok önemli ama cocuk o isimle yasayacak. Anlamlı bir ismi olması hayatını bile etkiliyor. Siz bilirsiniz tabi.
izlmisik-16 Tatli2 valla benim adımın da çok bi anlamı yok ama hiç hayatımı etkilemedi ben öyle şeylere inanmıyorum pek 🙄
moraviss Betulakarr Kerem ismini koymayı düşünüyorum soyluluk, asalet, cömertlik, el açıklığı anlamına geliyor Kerim ile aynı anlama geldiği için Kuranın ismi deniyor. Anlam olarak çok içimi rahatlattığı için başka bir isim düşünemiyorum 21+5teyiz🥰
Monarosa06 bende manasını açıklayacaktım tebessüm ettirdi bende kerem koyacağım inşallah ❤️🤗 adıyla büyüsunler 32 haftalik ☺️ moraviss
Aselzerya burcin-2202 çok güzel adıyla büyüsün 3.bebegim kız olsaydı ismi kesinlikle Meyra olacaktı 🌸
Eymenin_annesi63 Biz de kızıma Rahime Arya ismini koyduk Rahime kayınvalidemin ismi Arya da ben koymak istedim iki isim daha çok seviyorum oğluşumuz da yolda ona da inşallah Cuma Eymen ismini koyacağız 🤲🤲🥰
Hmyraltnts Betulakarr Oğuz Kağan Koymayı düşünüyoruz nasipse. Oğuz isminin anlamı Mübarek, saf temiz yaratılışlı ve Güçlü demek. Kağan isminin anlamı ise hanlar hanı ve hükümdar olarak geçiyor biz çok beğendik iki isminde anlamını. 🥰