Urbe43 Merhaba Tsh 3.09 geldi doktorum sınırda ama yine dahiliyeye gözük dedi dahiliye doktoru da ilaç verdi 25 ml hafta da üç kere kullanacakmışım ve hapın yarısını içecekmişim. Benim gibi TSH Yüksek çıkan var mı ?
Narinsuu Urbe43 yüksek mi 3😅 en düşük doz 25 mg zaten. Üstelik yariisni aliyrsnz hem de sadece üç gün. Benim 7 yada 8di değerim ilacımn dozu da 125 mg şimdi değerim 0.4 gerisini siz düşünün 🌼geçmiş olsun
Duru- Urbe43 24 haftalık hamileyim. gebeliğin başından beri 2,5 üstü oldu . 2,7 2,9 3,03 gibi ben 25 ile başladım her gün kullandım sonra düşmeyince 50 oldu en son 3,03 olunca 75 e çıkardı . Her ay düzenli tsh bakılıp ilacın dozunu değiştiriyor doktorum
Tubaut Urbe43 benim 8. Haftamda 4.5 çıkmıştı doktorum kendisi 50 mg ilaç başlattı hergün içiyorum her ayda kan verip baktırıyorum 2,5 üstüne çıkmadı bugüne kadar
Urbe43 33 haftalığım hamilelik boyuncaki tahlillerimde 2.89 2.80 hep böyle gelmiş tsh ama bana hiç kimse bişey dememişti normalde 2.5 üstü olmaması gerekiyor muş ya o yüzden endişelendim daha bugün tedaviye başladım
Narinsuu Urbe43 yok yok hiç endişelenecek bı değer değil. Sırf herşey mükemmel olsun diye ilaç verilmiş yoksa o değerin asla bı zararı olmaz ne bebeğe ne de size. Zaten 15 gün sonra 2nin altına düşer.
Narinsuu Urbe43 32 haftalığım. İlacı beşinci haftadan beri kullanyrm. İlk.kan verdiğimde hemen yüksek çıktı. 12 haftalıkken hala 7 idi değerim düşmedi. İki üç aydr üç altina düştü.
OzlemSerkanDuru Merhaba,benim bugun 12+2 8 haftalıkken rutin testlerde ogrendim tsh 4.8 di.Normalde hamilelikte max 2.5 deniyor tekrar iatedi doktorum 3 gun once yaptirdim 4.35 olmus…Dahiliyeye yonlendirmeden eutrox yazdi ve her gün:( Mecbur kullanacağım.Ayrica dogum psikologum tsh bosuna yukselmez boğaz cakrasinda neyi soyleyemiyorsun da yukseldi dedi çünkü yoktu benim çalışma yapiyoruz o nedenle bir bunu da duaun derim…İcimize attigimiz her sey bedenimize zarar.
Avril Benim değerim altıncı haftada 3,61 çıktı. Hemen 50 mg başlattılar ben de haftada 5 gün içiyorum haftasonları içmiyorum. Bir ay sonra yani 10. Haftada 1.73 e kadar düşmüştü Merak etmeyin ilaç düşürüyor bir şey olmaz her ay takip yapılacak sadece benim şu an düştü değerim ama hala aynı şekilde kullanmaya devam edelim dedi doktor devam ediyoruz bakalım Sanırım doğuma kadar kullanacağım
handeserdes gebeliğimden önce başlamıştım, devam ediyorum. her ay kan tahlili ile kontrol ediyorlar. gebelikte önemli bir konu. lütfen doktorunuzun yönlendirmesini ihmal etmeyin.
MMelissaaa- Urbe43 evet benimde bu şekilde. Her ay görünürüm 39. Haftamdayım. Dozunu çıkan sonuca göre ayarladı hep. Doğum yapana kadar da kullanacağım