hsrtbymkr Düşük tehdidim var kanamam yeni durdu gibi henüz kalp atışı duymadık Karnımda bir hareketlilik yok belirtilerim sanki azaldı normal mi korkuyorum?
Hamidek hsrtbymkr hareketlilik için zaten şok erken en erken 15-16 haftalarda hissedilir ilk gebeliğinse daha da geç
mrvsrcn hsrtbymkr sakin ol canım geç döllenme olabilir stres yapma zaten hareket olmaz ben 13 haftalığım hiç bişey hissetmiyorum henüz
hsrtbymkr mrvsrcn anladım kalp atışını Falan duymayınca tedirgin oldum birde belirtilerim azaldı sanki
iremm_1 28+1 2 gün önce çok hareketliydi 2 gündür nerdeyse hiç hareket hissetmiyorum normal mi yaşayan var mı ?
hsrtbymkr mrvsrcn kese var ama oluşum sanki az gibi en son görüntü bu ![https://i.hizliresim.com/slo4ly2.jpeg] o yüzden korkuyorum ya boş gebelikse ya oluşmamışsa
cancel_ hsrtbymkr merhaba boş değil çok şükür yolk kesesi ultrasonda gördüğün şey bebeğin bu keseye bağlı ve bundan besleniyor için rahat olsun Allah’ın izniyle panik olma ❤️
Ummuhanss hsrtbymkr ![Bende 6+2 de hastaneye gittim kese var ama kalp atışı yoktu doktor sanki tedirgin baktı öyle bi içime dert oldu şuan içim içimi yiyor acaba bişey mi oldu diye pazartesi tekrar gidip kalp atışına bakacağız ikinci hamileliğim olmasına rağmen hiç karnımda bir bebek olduğu hissine kapılmadım bilmiyorum belki kalp atışını duyamadık ondan böyle düşünüyorum kanamam vs hiç bişey yok sadece göğüslerim inanılmaz derecede ağrıyor
hsrtbymkr Ummuhanss benimde aynı hissediyorum benim kanamam oluyor ama bende aynı hisse kapılamıyorum nedense
hsrtbymkr kupp hiç bilmiyorum ki bana hep bişey yönlü henüz bişey yok diyip duruyorlar o yüzden şaşkınım