dogamoms 30.haftadayız ara ara sol kasığıma sancı batma gbi bişeyler oluyo normal midir? Doktor cuma günü beklesem sıkıntı olur mu sizce?
dogamoms Annisshh su içmeye çalışıyorm ama bu ara az içiyorm galiba :( yarın bi idrar tahlili yaptırayım çok sağolun
dogamoms Bushra21 o kadar çok erken doğum okuyoruz ki formda insan endişe ediyo kasıkta arada batma sancı gbi oluyo cumaya kadar bekliycem inşallah kötü bişey çıkmaz
Bushra21 dogamoms benim adetlerim ayın 10 nunda normalde hamile kaldıgımdan beri her ayın 10nunda kasık ağrılarım oluyor adet olacak gibi hissediyorum kendimi endişelenmeyin lütfen daha Bebişe var rahat olun ALLAH büyük gidip tahlil yaptırmakta fayda var
Sarah Gecen hafta serklaj sonrasi benimde sol Kasigimda agri ve batma vardi doktorum enfeksiyondan kaynaklidir dedi antibiotic verdi bence hemen bir gidip tatlil vermelisin
dogamoms Bushra21 olabilir benim adet döngüm düzensizdi zaten o da oluyo olabilir inşallah sağlıkla zamanında gelsinler 🙏🏼🙏🏼
Melikeismail Merhaba, ben 33+2 haftanın içindeyiz. Ara sıra bende de oluyor sol tarafımda, bebeğin tekmesi çok fena vuruyor benimkisi ondan belli ediyor kendini. Aşağı indiği için sanırım . Belki senin de ondan mı acaba canım
dogamoms Melikeismail ben de hareketlerini aşağıda hissediyorm sol tarafta özellikle ama sanki kafası ordaymış gbi hıçkırıklarda orda oluyo bakalım artık nasipse cuma öğrenicem iyi olsunda 🙏🏼🙏🏼
mucizem61 benim hamileliğinin başından beri sol kasigimda batma ağrı var cnm korkma sakin şimdi 37 haftalık olduk rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasio etsin insallah tabi ki gene de doktoruna danis