cancel_ Merhaba kızlar Kocaeli bölgesinde hangi özelde doğum yapmalı hepsi hakkında olumsuz yorumlar var devlet mi özel mi sizce
1melekannesiii cancel_ Merhaba, canım ben Gebze Merkez Prime’da Bülent bey’e gidiyorum o kadar memnunum ki beni korkuttular enfeksiyon varmış erken doğurabilirmişim bülent bey aldı beni karşısına bi abi gibi rahatlattı beni Allah razı olsun tavsiye ediyorum☺️
cancel_ Ebruskaaa peki memnun musunuz burda da Gebze medar var aşkında daha önceden oraya gidiyordum ama sonra ne olduysa Medical parka döndük siz memnun musunuz doğum fiyatları nasıl bilgi verme şansınız var mı ❤️🙏
Ebruskaaa cancel_ ben çok memnunum ama Gebze’de ki medarı bilemiyorum dediğim gibi Gölcük dekine gidiyorum ben doğum için de 9 bin olduğunu duydum ama bende bu ay ki kontrolümde detaylı soracağım fiyatı
SaHil_Hayat cancel_ medicalden niye memnun değilsin bende medicale gidiyorum muaynelere doğumu da orda düşünüyorum
cancel_ SaHil_Hayat oradaki doktorumdan memnunum ama fiyatları 20 bin tl deniliyor detaylı henüz soramadım bide mesajın Gebze şubesini seviyorum temiz ve ilgililer medikal için şikayet vardan baktığımda çok insan sorun yaşamış gibi
SaHil_Hayat cancel_ medical de mi 20 bin TL doğum falan yok eğer öyleyse öyle değil tabi benim arkadaşlarım da orda doğum yaptı onlardan biliyorum çok memnunlar ve bana da inadına baskı yaptılar kesinlikle orda doğum yapmalısın diye
cancel_ SaHil_Hayat Teşekkür ederim çarşamba günü randevum var gitmişken detaylı öğreneceğim böyle denilince ister istemez insan araştırma içine giriyor saolun ❤️
SaHil_Hayat cancel_ ben dün doğum için bilgi aldım hemde muayanemi oldum doğuma az kaldı öğreniyim diye normal doğum 9 sezeryan 10 spinal ve epidural 2 veya 3 bin olması lazım ekstra fark alıyor
cancel_ SaHil_Hayat teşekkür ederim çok saolun bende gidip hemen görüşeyim kulaktan dolma haberlerle olmuyoruş❤️
brcylmzakts SaHil_Hayat İzmitteki değil mi? Ben 2 ay önce sorduğumda bana 16500 fiyat verdiler.. Sizin özel sigortanız mı var acaba?