mine3444 Hamileliğin ilk zamanı gibi oldum. İlk üç ayda da uyku vardı. Şimdi sona geldim, kahvaltıdan sonra gözümü açamıyorum. Sizde de oyle mi?
Adin12 mine3444 evet birinci trimestera geri dönüyor gibi oluyorsun benim mide bulantı ve kusmalarımda geri geldi😂 doktorum doğal dedi
Snsineem mine3444 tek ben öyle olmuyorumuşum demek ilk aylarıma döndüm sanki uyku ağırlıklı ve sürekli idrara çıkıyorum 😞
mine3444 Adin12 ben de mide yanması fena. Doktor şurup verdi onu içiyorum. Geçiyor. Ama uyku fena ya 😭kalkmak istemiyorum uzanmak harika 🤣
1mucize mine3444 bende böyle post açacaktım ki sizin posta denk geldim bende de halsizlik ve sürekli uyuma isteği üst seviyelere çıkmış durumda 33+5 haftalık olduk bizde🌸
annekuzusu_ mine3444 bende 32+4deyim her kahvaltıdan sonra bende uyuyorum çok halsizim yorgunum hep evde olduğum halde çok zor geçiyor
Nazyapiyo_ya mine3444 bende öyleyim valla ama evde 19 aylık oğlum var onun öğlen uykusuna getirmeye çalışıyorum 12 gibi onu uyutup bende uyuyorum ama malesef 2 saat uyku bana yetmiyor 😑 akşamda pelvik ve varis ağrısından uyuyamıyorum iyice boka sardı herşey