Melike3435 Selam kızlar , Yarın aşılamam olacak. Sonra heyecanlı bekleme süreci başlayacak. Aşılama yaptıranlar, nelere dikkat ettiniz? Tavsiyeleriniz nelerdir? Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah 🙏
Caglasmz Melike3435 üstte kalsın bende testler vs yaptırdım smear sonucunu bekliyorum kısmetse önümüzdeki ay olacağım bende 🙏🏼
Dilayknkc Arkadaş Melike3435 bende aşılama ile gebe kalanlardanım hiç ümidimiz yokken sürpriz oldu bize hayatımız değişti umarım size de güzel bir sürpriz olur 🌸🌸
Birhayalimvr Benim bu konuda bilgim yok canim bende merak ettim asilama nasil oluyor özelde mi devlette mi yaptıracaksin allah yardimcin olsun insallah tutar güzel haberini alırız
Melike3435 Birhayalimvr amin canım teşekkür ederim. Özelde yaptırıyorum ilk denemem. Yaptırıp olumlu sonuç alanlardan tavsiye almak istedim ☺️
Nurklcc Melike3435 merhaba canım hangi hastanede yaptırdın bende düşünüyorum bayramdan sonra ve maliyeti nedir
Melike3435 Nurklcc ben izmirdeyim özel bi hastanede yaptırıyorum. Mikroçipli aşılama deniyicez başarı oranı bir tık daha fazla oluyor diye. Tedavi ücreti ilaçlar hariç 4500 tl + mikroçip maliyeti olacak. İlaçlar dediğim gonal f iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi. Bunların fiyatı fix zaten her eczanede diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🙏
kediannesiii Melike3435 merhaba canım ben de izmirdeyim hangi hastanede yaptiracaksin acaba ? Bir de mikrocip maliyeti aşağı yukarı ne kadar oluyor bilgin var mı 🌸
Ayse-eroglu09 Merhaba bende bugün aşılama oldum beklemeyeyim inşallah; önce bi kaç tane özele gittim ama hiçbirinden olumlu yanıt alamadım daha doğru istediğim cevapları ve tedavileri alamadım bende üniversite özele geçtim ve şuanda çok memnunum doktorumdan bakalım 14 gün sonra sonucumuz ne olucak Allah’ın izniyle 2 yıldır çok yıprandık çünkü süreçten 🤲