Simge_celen_ozyildiz_ sbh_tskrn nereye gidiyorsun özel olarak bende özel arayışındayım Mehmet diye bir doktor buldum şuan için
Simge_celen_ozyildiz_ Ebrulianne06 hayır koru da kadın doğuma gidiyordum riskli gebelik olunca perinatoloji yönlendirdiler
Mom66 Kesinlikle katılıyorum yorumdaki arkadaşlara o kadar ego o kadar kibirliler ki insanı aşalamaktan başka bişey bilmiyorlar
Btlb Simge_celen_ozyildiz_ bende perinatoloji takipteyim erkeğe giderim diyorsan yüksel oğuz harika ve çok samimi kibar bir adam çok güzel ilgileniyor 33+5 deyim sürekli ona gidiyorum çocuğun her halini çok güzel söylüyor terslemiyor yada kaba değil.
Simge_celen_ozyildiz_ Btlb tıp da erkek bayan ayırt etmem yeterli evlatlarımıza sağ salim kavuşalım hangi hastane de acaba
Okaliptus Ebrulianne06 merhaba, acaba etlik şehir hastanesinde eşiniz muayene sizin yanınızda girebildi mi izin var mı?
Ebrulianne06 Okaliptus esler malaesef alinmiyor alinan devlet hastanesi gormedim. Sadece gatanin acilinde esimi almislardi onun haricinde sanki bebegi tek basimiza yapmisiz gibi sacma bir tavirlari var. O adamcagiz da merak ediyo
Edolili Gul_er_66 çok üzülerek ve sinirlenerek çıktım odadan zaten 3 dakika falan sürdü yalandan bı herşey normal raporu çıkardı