Syyma Kızlar Merhaba, biz vandayız 5 yıldır. İlk doğu görevimizdi şimdi batıya gidicez inşallah. Bursa yazıcaz ailem orda çok istiyorum çıkmasını. Acaba çıkar mı ilk tercihler genelde çıkıyor mu? Sizler nereleri yazıcaksınız
selinsmother Syyma merhaba eşim erzincandan abisi vandan tercih yapmıştı 🙂 ikisininde 3 ve 4 üncü tercihleri çıktı 🤲🏻 Biz antalya manavgattayız çok memnunuz turistik bölgede para biriktiremiyorsun ama tatil gibi yaşıyosun
nurr0101 Syyma Eğer memleketiniz bursa ise tercih edemiyorsunuz canım. Ben de adanalıyım eşim Mersinli maalesef ikisini de yazamıyoruz. Niğde, Karaman, Isparta, burdur…. şeklinde yazdık bakalım neresi hayırlı ise orası olsun
Syyma selinsmother Antalya güzel yer istediğiniz yer çıktıysa ne mutlu:) Şu dönemde doğudada inanın birikim yapılmıyor zaten. Kiralara bakıyorumda 10 binden aşağı ev yok resmen. Allah yardımıcımız olsun
kckfalmily Pinaryucetas konu dışı ama bizde hatay iskenderunu yazdik. Oralarda hangi semtlerde oturulur bilginiz varmi?
nurr0101 Serap-asel Geçen yıl eşimin çalıştığı karakoldaki herkes ilk tercihine gitti. Milletteki şans..
Syyma nurr0101 evet bizimde arkadaşlarımızın geneli ilk tercih yerlerine gittiler umarım bu yılda öyle olur🤲
Pinaryucetas kckfalmily Ah canım İskenderunum artık İskenderun da oturulacak bir yer kalmadı maalesef dümdüz oldu 😥
Asel2702 Syyma biz geçen sene geldik tayinle genlede 2 veya 3 tercih çıkmıştı herkese bizimde 3. Tercihimiz çıktı 🙏
Aysenur3535 Tgcccc Bizde aydına bu sene geldik heryere yakın çok güzel yazları biraz yoğun çalışıyorlar 😊
Aysenur3535 Tgcccc jandarma uzman çavuş ilçede germencik merkeze 20 dk Kuşadası 30 dk Muğla 1.5 saat heryere yakın
Tgcccc Aysenur3535 bizimde aydın efeler çıktı merkez galiba istiyoruz ama yazmadık evet kuşadası izmir yakın en yakın sahil kaç dk ? Ama çalışma şartları zormuş . Kiralar ne kadar ? 1+1 ya da 2+1 düşünüyoruz
Aysenur3535 Tgcccc aynen merkez yani merkez kiralarını çok bilmiyorum ama bizim burda 2000-5000 arası merkezden en yakın sahil kuş adası var 40 dk falan olması lazım
Aysenur3535 Tgcccc Çalışma 24/24 çalışıyorlar bir gün evde bir gün nöbet ama merkez nasıl çalışıyor bilmiyorum
Songul_33 Bize doğumdan dolayı erteleme yaptılar çok şükür ki yoksa el kadar bebekle tayin olacaktık. Seneye nasipse Allahın izniyle 😁😁😁
myangelson Songul_33 bizim 5 sene dolmadı Diyarbakırdayiz 4 sene dolacak daha yazın. Normalde bizlere depremden dolayı tercihler açıldı ama isteyenler gitmek için tercih yaptı şimdi herkesi zorunlu tercih getirmişler galiba 2 yıli dolan herkese zorunlu tercih deniyor eşim yarın öğrenecek nedir ne değildir. Zaten öyleyse direk tercih sayfası çıkıyormuş karsilarina bizde kendimizi seneye hazırlamıştık şuan şoktayız zorla gönderecekler galiba 🥴🥴🥴😅😅