Tubazeynepalin Dfn_1303 bide ben artık 38 e giriyorum ya beklennen tarihler zaten yq bu hafta ya da haftaya 😅
Dfn_1303 Tubazeynepalin ben şu an doktora göre 38 im. Ama detaylıya göre 39+1 😀 bakalım ne zaman doğacak beyfendi.
Dfn_1303 Tubazeynepalin yok sancı nst de var bende yok. Normalde bu ağrılara 4 cm olması gerekiyor ama 2 cm o nedenle yatışını yapamam dedi. 37 de. Şimdi de ağrım yok karnım sertleşiyor sadece bekliyoruz bugün yarın olmazsa pazartesiye kaldık 😀
Tubazeynepalin Dfn_1303 😄😄 benim gibi hayırlısı olsun inşallah ya ben hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyım ama normal doğum deneyimini yaşamak istiyorum allah nasip ederse inşallah hepimizin su gibi doğumu kızlar Aminnnn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tubazeynepalin Dfn_1303 Pek nazlı bizim çocuklar ben anlamadım bizim ki de bi gelecem diyor bi gelmicem bizi trollüyor sürekli 🤣🤣
Dfn_1303 Tubazeynepalin aynen aynen tüm belirtiler bir bir gerçekleşiyor. Ama hala gelmiyor 😂 sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım ☺️
Tubazeynepalin Dfn_1303 Açılmamız olsum aşkım yeter ki değsin yani çektiğimiz şu ağrılara ben sancı olarak bakmıyorum şu an ağrım var sancı biraz daha sancılı gelecek 😂😂😂😂