Osi30 Merhaba, aranızda hamileyken özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Varsa bilgi verebilir misiniz? Sanırım hamileyken yapıldığında doğumu değil ama muayeneleri karşılıyormuş.
femme Osi30 dogumu karşılayan 2 can doğum paketi de var. Ben araştırdım ama yükse geldiği için ilgilenmedim
Osi30 femme İki can sigortası yapıldığında hastanede ne kadar indirim sağlanıyor biliyor musunuz? ben internetten baktığımda 20 bin TL ye iki can sigortası çıkıyor doğumu da kapsıyor.Fakat indirim oranı ne oluyor onu bilmiyorum
femme [silindi] normal doğum için 10.560 Sezaryen da 13 bin tl bu sompo sigorta medicane bahvelievler için geçerli fiyat doğumu kapsıyor ama doğum öncesi muayeneler yok
femme [silindi] bütçeye göre değişiyor benim için 10 bini geçmeyecek en fazla. Bi doğum için fazlaca geldi siz arayıp öğrenebilirsiniz
TugSozTan Özel sağlık sigortası değil tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık. Özelde anlaşmalı olduğu herhangi bir bölüme muayene ücretsiz gidiyorum. Bir sürü daha avantajları. Biz doğum paketi almıştık hastaneden zaten o paket kadın doğum ile ilgili muayeneleri kapsıyordu
Gozdearztrn Yılbaşından önce sompo yaptırdım tam 31 aralık 2022 de 24 bin tl verip muayenelerim tamamı sigortadan fakat testleri karşılamıyor onlarda zaten sağlık ocağında yaptırıyorum doğumuda karşılıyor ( normal aldım )