Avril Blm26 Ataşehir şubesinde normal doğum 35 bin Epiduralli normal 37 bin Sezaryen 42 bin tl Hazirana kadar geçerli bu rakamlar zam gelecek haziranda Operatör doktor muayenesi de 1760 tl
femme Ezelimm 200 tl suanda hakkı beye gidiyorum doktordan memnunum en başından beri onla devam ediyoruz ama hastaneyi beğenmiyorum doktor iyi diye gidiyorum
Bahar_123 Yenibirannee benimde orası doktorum Süleyman Yeniocak canım doktorum 😊 keşke doğum daha ucuz olsaydı bu arada doğum pahalıya geliyor
Uselemekndz Demetmom ben başta oraya gidiyordum memnundum tabi ki ama şimdi devlete geçtim . Bende polikistik over vardı 2 sene gezdim sadece o doktor vesilesiyle ilk tedavide hamile kaldım çok şükür . Gitmek isteyen olursa tavsiye ediyorum.
TomrisHanim Ayazmom_ zengin benim galiba 😅 Kocaeli Gebze Medar Hastanesi 650₺ ücreti keşke 300₺ 400₺ olsaydi sfsfs
Secil2818 Blm26 canım sezeryan 30bin,normal doğum 25bin. Benim doktorum orayla anlaşmalı. Klinikte takip ediliyorum muayne ücreti 1000 TL. 300-400 çok uygun bence 😊
Entige Ben istanbulda özel müayinehaneye gidiyorum çok iyi doktor 500 tl.anlaşmalı olduğu hastanedede sezeryan doğum 10.000 tl