Mizm femme normal doğumdu kadının üzerine çıktılar resmen bir tanıdığında bebeğin omzunu çıkardılar bikaç olay duyunca korktum oraya gitmekten
Snsineem İstanbul Avrupa Yakası Özel Rumeli hastanesi 390 Tl muayene ben çok doktor değiştirdim buradan memnun kaldım doğumu da burada düşünüyorum
Lur-2006 Blm26 biz depremden geldik buraya çoook uzun doktor araştırdım sonunda ben de Ahmet Cantuğ Çalışkan a gidiyorum. Doğumu acıbademde yaptırıyor. Çok memnunum
Lur-2006 Blm26 benim doktorum acıbademde çakılmadığı için standart paket alabiliyoruz sadece. Doktorum Prof o yüzden 24 bin. Ama genelde herhalde 18-20 arası
Avril Blm26 Ataşehir şubesinde normal doğum 35 bin Epiduralli normal 37 bin Sezaryen 42 bin tl Hazirana kadar geçerli bu rakamlar zam gelecek haziranda Operatör doktor muayenesi de 1760 tl
Secil2818 Blm26 canım sezeryan 30bin,normal doğum 25bin. Benim doktorum orayla anlaşmalı. Klinikte takip ediliyorum muayne ücreti 1000 TL. 300-400 çok uygun bence 😊
Virgohome 665 veriyordum kocaelindeyim 32. Haftadayım 2 ayda bir gidip kontrole girdim ama maddi ümkansızlıklar aldı başını gidiyor devlette dıgurcam randevu bulmaya çalışıyorum
__tugbaa__ Ayazmom_ maalesef canım fiyatlar o civarlarda 480 gibi bir fiyat kadın doğuma verdim tiroid sınırda çıkmış dahiliye ile görüş dedi bide oraya verdim aynı miktarlarda ayrıca bide kan tahlilleri içinde 800 küsür ödedim. Düz hesap 2 muayenede 2000 gitti diyebilirim.
Lur-2006 Blm26 evet ama genelde bu şekilde iyi hastaneler. Yani deprem olmasaydı da livde olacakti doğumum o da 20 bindi
Lur-2006 __tugbaa__ hayır o şekilde değil doğum paketleri oda süsleme fotoğraf çekimi vs şeklinde. Muayene olarak yok diye biliyorum ben ama benim doktorum acıbademde çalışmıyor sadece doğumu orada yaptırıyor. Ondan aldığım bilgi bu şekilde Siz bir arayin görüşün isterseniz acıbademle