Gulcinnnn0 16+6 dayım geçen günlerde seğirme oldu o bölgede emin olamadım bebeğimi mi hissettim siz ne zaman hissettiniz
Pnr_KMRC1 Gulcinnnn0 bende o haftada seyirmeyle hissettim cnm 17 de minik minik pıt pıt şeklinde kasıklarımda hissettim şuan 20 haftalık oldu baya tekme hissediyorum🌸🫶
Kubracigimm Gulcinnnn0 ben 14.haftamda seyirme olarak hissetmeye başladım. 20.haftamda da ilk hareketini hissettim ☺️
Aysegul17 Gulcinnnn0 17. Haftada net hissettim 24. haftadayım dışardan bile belli oluyo hareket etmeye başlayınca🥺tabi ben eriyip bitiyorum😍
Pnr_KMRC1 Fik sürekli değil bir gün hissediyorsam 2 gün hissetmiyorum daha bugun 20 haftalık oldum heralde sıklaşır bu sabah erken saatlerde hissettim bir daha muhtemelen gece 2 de falan hissederim bi sabah bi gece hissediyorum🙈🫶🌸
Kediler 18′de şüphelendiğim hareketler hissettim ama emin olamadım. 19′da net hareket hissettim ama çoook nadir oluyordu. Şimdi 20′de net ve sık sık hissediyorum çok şükür. Pıt pıt içerden biri dürtüyormuş gibi geliyor. İlk gebeliğim.
Fik Pnr_KMRC1 bende öyleyim kız meraktan sordum da geceleri uyumaya geçince hissediyorum sıklıkla gün içi nadir
Sibellg06 18+ haftamda seyirme ve balık gibi yüzüyordu göbeğimde, 18den 20 haftaya kadar çok az hissettim fakat 21+ haftamdan beri o kadar net hissediyorum ki tekmelerini dün hem anneme hem eşime de tekme attı 🫠