thsz13 Merhaba, kontrole gittim. 9+1 olması gereken bebeğim 8+4 çıktı. Kalp atışı yoktu. Alttan baktı yine yok. Doppler ile baktı kaybetmişiz. Yarın kürtaj olacak. Başına gelen var mı? Genetik teste göndereceğiz, çok üzgünüm.
Kafi thsz13 benim de 9+1 olması gerekirken 8+2 de kalbi durmuş dün muayene oldum kan sulandırıcı kullandığım için ayın 19 gün verdiler kürtaj için doktorum ama genetik test falan demedi ama ben soracağım bi benim 3. Kayıbım diğerlerin de kalbi durmuştu ne yapıcam hangi doktora gitsem bilmiyorum kafayı yemek üzereyim düşünmekten hamile kalmadan önce herşeye bakıldı rahim filmi de çektirmiştim filmde bişey çıkmadı hamile kaldım çift rahimim olduğunu öğrendim pıhtılaşma sorunum var onun için iğne ilaç ne gerekirse kullandım herşeyi yaptım ama yok ilerlemiyor hamileliğim
Busimss thsz13 evet ben yaşadım malesef 13.haftadaydım. Bebek patolojiye gidecek ise de eşiniz ve sizde genetik test yaptırın mutlaka. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Oğlumu iğnelerle kucağıma aldım. Şimdi kızımda da kullanıyorum kan sulandırıcı.
Tugba_9494 Kafi Canım eşin de DNA hasarına baktirdiniz mi eğer eşinde DNA hasarı varsa da düşükle sonuçlanıyor
ZehraKT Kafi sizi çok iyi anlıyorum Ocak ayında ben de üçüncü kez kalp durmasıyla kürtaj oldum. Tüm testler yapılmıştı pıhtılaşma vs çıkmamıştı ama ona rağmen kan sulandırıcı hap ve progestan kullanıyordum. Çok çok üzücü bir durum Allah hakkımızda hayırlısını versin. Haftaya tekrar farklı bir doktorla görüşüp yapılması gereken farklı testler var mı bakıp yeniden deneyeceğim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım ve yine siz de inşallah bir sonraki hamileliğinizi sağlıklı bir şekilde geçirip bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻
Hilalkula1215 Kafi benimde ilk kaybımda kan pıhtılasmasi oldu 2 incide kızımı sag salim aldim 3 üncü kürtaj. Arifede 4üncü kürtajimi oldum artk. Kızım nasıl tuttu dogdu mucize dior doktor. Kafayı yemek üzereyim. Genetiğine bakılmıs embriyo koymak daha mantikli diyo. Onunda kalp durmasi mechul bence yani. Tabiki bitane kızım var cok sükür ama habire kürtaj ve tedirginlik cok zor
Kafi Tugba_9494 2. Düşükten sonra bende eşim de baktırdık ikimizinki de temiz çıktı pıhtılaşma testi yaptılar bana pıhtılaşma çıktı ama her gün iğne yapıyordum onun için
Tugba_9494 Kafi benim DNA hasari dediğim eşinizin spermleri de olan bir hastalık bilgisiniz olsun bir arkadaşım da sürekli düşük yapıyordu iğne hap kullanmasına rağmen en sonunda eşi üroloji ye gitti biraz pahalı bir tahlille eşinin spermlerindeki DNA hasarı cikti %85
Kafi Tugba_9494 nasıl yani farklı bi test mi oluyor bize genetik bakıldı ama kromozom testiydi eğer farklı bi testse onu da yaptırmak isterim bürün önlemleri almak istiyorum artık
Tugba_9494 Kafi evet kuzum o sperm DNA hasarı diye bakılıyor üroloji uzmanına gitmeniz gerekiyor eşiniz normal sperm tahlili verir gibi galiba sperm tahlili veriyor o şekilde spermlerin asıl genetiğine bakılıyor yani normal genetik tahlili değil kromozom tahlili değil spermlerin genetiğine bakılıyor Benim arkadaşım da öyle olmuştu şu an hala işi tedavi görüyor doktor bu süreçte bebek sahibi olmayın demiş çünkü kız 5 tane düşük yaptı e senin gibi hani iğne falan kullanmasına rağmen yine düşük oluyordu en sonunda hani bu şekilde test yaptırdılar DNA hasarı çıktı şu an onun tedavisini görüyor