CansuCns mercan88 deneyip görün bence ama bir ya da iki birim çok düşük dozlar zaten fazla fark yaratmıyor o yüzden ben fazla fazla yükselttim, küçükle başlayıp sonra yükseltirsiniz
Ppzgz CansuCns canım benimde 4le başladık bende kendim 6ya yükselttim açıkçası sabahları gene yüksek gene yüksek anlamadım gitti şimdi son haftam gene 4de düşürdüm yavaş yavaş yediklerimi azaltmaya çalışıyorum acıkıyorum çok ama idare editorum
CansuCns Ppzgz ben de kahvaltıyı azaltayım bakalım çünkü sabahları düşmüyor,bugün çok dikkat etmeme rağmen daha da yüksek çıktı,neye göre yükseliyor anlamadım 😓
bsranur123 Hungry kusurabkma cok soru soruyorum kafam karıştı bagisla doğumun sonuna kadar gliformu kullandin e normalde onermiyorlar ama kusum ya hapi falan nasil kullandinkii
Hungry bsranur123 hiç sorun değil cnm istediğin kadar sorabilirsin ben suda eritip içtim doktorum öyle yap hem bebeğe hemde sana bi zararı olmaz demişti
Ozlemdemir CansuCns canım olcumlerim stabildi dediğin için öyle söyledim sana. Yoksa elbette biliyorum şeker un pirinç yükseltiyor. Meyveyi de küçümseme yani. Gebelik şekeri olan biri olarak konuşuyorum her meyve sonrası yorgurt yada süt tuketirdim. Diyetime sadık kalarak problemsiz aç ve tok 90 şeklinde ilerledim hep
CansuCns Ozlemdemir Anladım canım nasıl 90 yapabildin çok başarılı,benim diyete rağmen düşmüyor.kişiden kişiye mi değişiyor acaba. Ben de meyveyle birlikte yoğurt ya da süt tüketiyorum zaten. Ne yapsam dengelenmiyor
Ozlemdemir CansuCns yürüyüş dengeler. Ekmek asla yemedim ben tatlı ağzıma sürmedim son güne dek. Her gün az az çok kez yemek yedim. Doymadan kalktım doğuma kadar ağız tadıyla doydum deyif te softadan kalkmadım hiç.
CansuCns Ppzgz diyette ne varsa onu uyguluyorum,kafama göre yemiyorum valla,zaten açlık yüksek değil akşamdan olsa o da yüksek çıkardı gibi
CansuCns Ozlemdemir ben de görünen o ki yemeği azaltıcam galiba,yürüyüşü de düzene sokayım teşekkürlerr