Aysee1123 Beggg Benimde midem bulanmadı kusmadım çok rahat geçirdim geçiriyorum. Az önce deli gibi midesi bulanan ilaç kullanan bir arkadaşım vardı 15 haftalık şuan cinsiyetini öğrendi oğlu oluyor 😂
Beggg Aysee1123 😅😅😅 insanların bunu cinsiyete bağlaması ne zaman biter tahminen ya doktorlar bile kıçlarıyla gülüyor 😅
Beggg Aysee1123 işin tuhaf yanı bunu sadece orta yaş ve yaşlılar yapmıyor gençlerde yapıyor Allahım nasıl bir gerikafalılık😅
Aysee1123 Beggg 4 ay öncede başka arkadaşım doğurdu oda doğurana kadar mide bulantısı yaşadı kustuda onunda oğlu var mesela 😂 Ben kızım olacağını düşünüyorum ya bilmiyorum ahshshhs farketmez
Beggg Aysee1123 çevrelerinde herkes kız demiştir onlara bir de😅 ben de kız hissediyorum ama his işte😅 kız olursa bir arkadaşın deyimiyle tabuları yıkacağız mide bulantısı çekmediğim için😅😅😅😅
miniikserce sidar_06 bende ocakta hamile kaldim, bugün 14 haftalik olduk, 2 gün önce randevumda 75% kiz dedi doktorum😊
Yagmur1212 GozdeGunduzz ay hiç bilmiyorum inan ablama baktirmistim yani onun bildiği bir sayfaymis ama zaten yanildi