Busrayasin2351 Selin_23 hayır canım eğer hamileliğinin ilk zamanlarıysa baş popo mesafesi ölçülüyor crl değeri olarak yazılıyor bebek biraz büyüdükten sonra fl değeri ölçülüyor bu değeri 7 ile çarparsan bebeğin boyunu öğrenebilirsin
minikmucizeemaak Busrayasin2351 merhaba bende bir şey sorabilir miyim? Bende yeni keseyi gördüm çok şükür sağlıkla kavuşalım inşAllah, üstünde aynı burda yazıyor tam 5 haftaydı nen kese boyutu olarak düşündüm yanlış mı acaba
Busrayasin2351 minikmucizeemaak hayır canım o değerin bebekle veya keseyle bir alakası yok kese boyutu GS değeri ile veriliyor
Busrayasin2351 Selin_23 hayır 9.1 boyu değil ultrason kağıdında FL değeri yazması lazım o değeri 7 ile çarpacaksınız o zaman boyunu öğrenirsiniz
minikmucizeemaak Selin_23 Sağlıkla kavuşalım inşAllah❤️ Benimde 6.5cm yazıyor kalp atışını ne zaman duymuştunuz
Busrayasin2351 Selin_23 doktorunuz değerlerin yazdığı kağıdı verdimi size eğer verdiyse resmini buraya yükleyin söyleyeyim
Busrayasin2351 minikmucizeemaak evet canım boyutunu ölçtüyse yazması lazım ultrason fotoğrafını yükle istersen bakalım
Busrayasin2351 minikmucizeemaak canım sende gs olarak yazmamış ama keseyi ölçerken 1-2 olarak adlandırmış kese boyutun 0.64 cm buda gayet normal benim 5 haftalıkken 0.98 cm’di 🥰
minikmucizeemaak Busrayasin2351 Normal mi yani ilk benim, daha önce kimyasal geçirmiştim biraz evhamlıyım burda da bir kaç kötü şeyler görünce daha önce korktum biraz kalbi duyana kadar evhamım devam edecek herhalde 🌸🫶🏼