Rumiars 38+3 doktor karın çevresi önden gidiyor kilosu da 3600den fazla diye dil altı sancı düzenleyici verdi geldiğimde 1.5 cm idi acilmam äuan 2 olmuş lavman yapıldı beklemedeyim dua edin ne olur
sevcanbyhtn Rumiars Allah saglikla versin kucagina canim Allah yardimcin olsun bu cuma gününün hürmetine agrisiz acisiz al kucagina🥰
Asillll16 Rumiars rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın insallah 🤲🤲🤲 Çok kolay doğum olur inşallah canım. Sağlıkla doğsun bebiş
Belinay_AliEge Rabbim yardımcın olsun kuzum sağ Salim kavuşun inşallah bende 39 hafta oldum bana da dua et Kavuşayim artık hiç bir belirti yok 😞 3 cm açıklık bekliyorum 1 haftadır.
Rumiars Belinay_AliEge aminnn canım suni kabul edebilirsin benim şuan suyum patlatıldı 2.5 oldu açıklık sancilanmaya başladım iyi e 5i bulmaz doğum dedi doktor sende sağlıkla kavuş bebegine
Nazlison Su gibi doğumun olsun insallah sağ Salim bebeğini kucağına al bu mübarek günde darısı da biz bekleyenlere insallah 🤍
Rumiars Kader111 haftam 38+3tü karın çevresi 39+5 çıkıyordu kilosu da öndeydi. Ama şekerim falan yok sadece gelişimi bu şekilde gitti çok şükür sağlıkla doğdu gyzel kuzum