Flowers88 Kızlar suda doğum yapan veya yapmak isteyenler var mı aramızda tecrübe ve fikirlerini paylaşsın bizimle de 😊
hunilimom Flowers88 ne zaman suda doğum postu görsem yada sohbet arası geçse bı yerde okumuştum bı post paylaşılmıştı altına biz balikmiyiz suda doğuralim demişlerdi 😂😂 ben Kocaeli’deyim burda bir doktor yaptırıyor fiyatını tam bilmiyorum ama pahalı diye tahmin ediyorum
Nurrr_33 Zeynepozcan @Flowers88 benim gittiğim doktor yaptırıyor Mersin’de baya iyi bu konuda doğum konusunda normal doğumda çok iyi öyle söyliyim. İlk suda doğumu yaptıran doktor Mersin’de hatta. Gel gelelim fiyatı suda doğumun aşırı uçuk bundan 2 3 ay önce 25 bindi şuan kaç tahmin edemiyorum bile 🙈🙂
Benvebebegim Nurrr_33 istanbula göre orda suda doğumun fiyatı çok iyiymiş. Burda şuan sezaryen doğumun fiyatı 18 20 bin 😬 suda doğum 40 50 vardır herhalde 🫣
Peralle Flowers88 Aaa bence çok iyiymiş. Dün bursada bir özel hastaneye sordum 23000 sezaryen ve doğal fiyatı dedi.
Flowers88 hunilimom hahahahahahh güzelmiş 😂😂 ama izlediğim videolarda o kadar huzurlu doğuyor ki o bebekler insan hayranlıkla bakıyor
pembe_panter İstanbul acıbadem fulya hastanesinde suda doğum 16 bin tl. Benim doktorum özel, 25 bin tl de o istiyor toplamda 41 bin tl. Ama hastane doktoru olursa daha uygun fiyatı.
busrabrbr pembe_panter bi yanlışınız olabilir mi artık normal bir hastanede bile doğum 15,000 tl siz Acıbadem Fulya dan bahsediyorsunuz birde suda doğum ?
Flowers88 Merve_cc ay gerçekten mi ne güzel maşallah çok güzel kolay bir doğum olsun inşallah doğum yaptıktan sonra da paylaşır mısın acaba tecrübeniii bide hangi hastanede yapacaksın
pembe_panter busrabrbr normal doğum 13 bin tl. Doçent girerse fiyat artıyor. Suda doğum için 3 bin tl daha istediler. Doktorum da özel klinik doktoru 25 de o alacak. Bence çok bile yani