Biryeniannee Kızlar nasıl gidiyor nasılsınız ağrılarınız var mı? Bebişler hareketli miii hazırlıklara başladınız mı neler yapıyorsunuz biraz sohbet edelimmm🥰
Minaesra Biryeniannee kramplarim var normal mi bu durum ya ☹️ fazla ayakta kalınca merdiven çıkınca başlıyor oturunca kendine geliyor 27+4 şuan
Miss5135 26 haftalık benim minik kızımda🥰 geceleri ateş basması ve kramplar olmaya başladı şekerim biraz yüksek çıkmıştı ondan olabilir bu terlemeler.
nurcanyldrm34 Minaesra merhaba bende kramplardan şikayetçiydim doktor muayenemde doktoruma söyledim magnezyum eksikliğinden olduğunu söyledi ve magnezyum verdi kullanmaya başlar başlamaz etkisini gördüm . Gece kramplarıma uyanıyodum artık o dereceydi benim . Magnezyum fayda etti
Biryeniannee Minaesra çok normal, ben magnezyum içiyorum kramp hiç olmadi nerdeyse hamileligimde ins dahada olmaz sizde için doktorunuza danışın ☺️
Biryeniannee nurcanyldrm34 evet çok işe yarıyor benim doktorum sağolsun baştan beri bana magnezyum yazdi her gün içiyorum nerdeyse kramp olmadi gebeliğim de diyebilirim
Minaesra nurcanyldrm34 çok teşekkür ederim gittiğim de yazdiricam maalesef birşey vermedi zaten ilgisiz bir doktor hiç memnun değilim doktorumuda degisicem ona söylerim 🙏
Miss5135 Biryeniannee arada kullanıyorum ihtiyaç oldukça tekrar başlıcam hemen 😊 bebişlerinizin kilosu kaç hanımlar 26. Haftada 943 gr çıktı benim biraz fazla mı hızlı gidiyor nedir😁
gamzecak 27+6 dan selamlar. 🥰💙 Magnezyum kesinlikle çok işe yarıyor. Magnorm kullanıyordum. Tadı çok kötüydü. Magosit tablete geçtim mutluyum.😊 Kızlar şimdi biz kaç aylık oluyoruz bu haftada?