Duyulurum Merhaba, ayrıntılı ultrason olduğunuz zaman ayrıca kadın doğuma da gittiniz mi, gerek var mı?
Babyykmz Duyulurum simdi soyle benim doktorum bir yer onerdi aradim fakat ayrintili ultrasonu radyoloji uzmani yapiyormus sonuclari ordan alip doktoruma goturmem gerekiyor fakat ben oraya gitmeyecegm cunku perinatolog incelesin istiyorum perinatologa gidecegm icin o ay kadin doguma gidp sonuc gostermeme gerek yok diye dusunuyorum. Bir sonraki ay gider gosteririm sonuc istiyorsa ille
ayseetrl Ben gitmedim canım detaylı ultrason yapan doktor her şeyi söyledi beraber konuşup bana anlatarak inceledi çok şükür sürecin normal olduğunu tekrar doktoruma gitmeme gerek olmadığını ileriki kontrolde gitmemi söyledi.
Kalbiimde2can Gitmedim cünkü detayliyi yapan doktorum herseyi tek tek anlatti bakarken ve sonuclarida direk anlatti öyle verdi
yasemin1622 Duyulurum normal muayeneden 1 hafta sonra detaylı ultrasonum vardı yani 2 hafta üst üste görmüş oldum bebişimi detaylı ultrasondan çıkınca doktorum sonuçları görmek istedi götürdüm gösterdim