mariapuder 11 haftalık hamileyim ilk hamileliğim, forumlarda cok okuyorum kan pıhtılaşması nedeniyle düşüklerin yaşandığını,önceden bi kaybım yok ama yine de bu testi yaptırsam olur mu?özelde ne kdar yapıyorlar bilginiz var mı
babyandmomyy mariapuder min 7 bin vardır özelde devlette de kayıp olmadan çok yapmayı tercih etmiyorlarmış. benim de aklımdan geçmişti doktorum hamilelikte binlerce risk var her biri icin test yapamayız demişti eğer öyle bi ihtimal yoksa kafanızı meşgul etmeyin bence 🌺
Tusse18 mariapuder bende çok düşünüyorum okudukça psikolojim bozuluyor kalp durmalarını…keşke anlayabilsek var mı yok mu
Allahkahretmesin1 mariapuder özellerde nasıldır bilmiyorum ama fiyatının çok da uygun olacağını düşünmüyorum devlette de hamileyken yaparlar mı emin değilim en az 3 düşükten sonra yapıyorlar
sevdaak mariapuder ben yaptırdım bir tane kimyasal gebeliğim vardı doktor yapmak istemedi bizim istediğimiz doğrultusunda zorla yaptırdım 5 haftalıkken iyi ki yaptırmışım 6 testten 4 ü sıkıntılı taşıyıcı çıktım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün göbekten koldan ve fiyatı 1400 gibi bir şeydi
mariapuder babyandmomyy ihtimal var mı yok mu bilemiyorum işte keşke bilsem :( ailemde düşük nedeniyle bi kayıp yok, genetik sanırım bu durum ama bi arkadasımın babasında varmış kan pıhtılaşması iki tane düşüğü olmuştu,belirtisi olan bişey de değil :(
mariapuder Tusse18 ah keşke:( hic bi belirti olmadan aniden kalp atışının durmasıyla kayıplar okudum kaç kez :( artık 11 haftalık oldum diyip rahatlayamıyorum 20 haftalıkken bile kayıplar olmuş:(
babyandmomyy mariapuder ihtimal eğer daha önce düşük yaptıysanız oluyor ya da aile de yapan varsa gibi gibi
Tusse18 mariapuder bazen kapatasım geliyor formu ama bilgi amaçlı da iyi oluyor en iyisi o tarz postları okumamak 😞
babyandmomyy mariapuder her ihtimali bu kadar takarsanız keyif alamazsınız bence daha yolun basi ilerde taramalar vs daha bir sürü riskler çıkıyo hepsinin testi mümkün de olmuyor fazla kafa kurcalamayın bence ama cok takılıyorsanız yine de siz bilirsiniz özelde tercihe bağlı yapıyolar 🌺