Banusametailesi 28 haftalık olduk eskiden kıpır kıpır olan bebegim şimdi çok az hareket ediyor tatlı yememe rağmen korkuyorum bir şey mi oldu
cherryblossom7 Banusametailesi bende de ayni ya bu haftalarda bisey var sanırım çoğu kişi 26 dan itibaren böyle oldu diyor
Aysegulinanc Banusametailesi 27/28 de duruldu 29 dan sonra tekrar hareketlenmeye başladı şuan 31 iz kıpır kıpırız o haftalar da azalma olabiliyormuş
Atss0000 Banusametailesi benimde öyleydi gecen hafta doktorum normal dedi suan 29 haftaligim duzeldi canim korkma ama icin rahat etmiyosa git doktora
Banusametailesi Esrafatih01 hii demek öyle bende neden böyle bir şey mi oldu bebeğime diye korkmaya baslamistim
Aysegulinanc Banusametailesi bebeğin uyku düzeni değişiyormuş sanırım öyle hatırlıyorum ondan azalıyormuş yada çok yorulduğunda da hareketleri azalıyor ayaklarını uzatıp altına yastık alırsan birde tatlı yersen yine hareketlenir birde ben karnıma uyarı yapıyorum parmaklarımla o zaman da oynuyor 😂
nurbanu-y Banusametailesi 26 dayım 2 gün önce bizimki de uzun bir süre hareket etmedi çok endişelendim ama şu an yine kıpır kıpır 🧿 bu haftalarda herkesin başına geliyor sanırım
meliiisoz Aynı hafta benimde olmuştu hatta bende sizin gibi burada sornuştum doktorumada sordum normal demişti şuan düzeldi
Aylin4593 Banusametailesi benim de aynı haftalarda olmuştu hareketi cok azaldı tedirgin olmuştum ama 30 31 haftada şimdi kıpır kıpır😅 bir kontrol ettir doktoruna fakat tedirgin olma
Asgl Bende 29 haftadayım şuan benim de öyle çok az tepkiler veriyor yani öncesine göre dün ve bugün oldu benim de çok tedirgin oldum ama azda olsa tepki veriyor diye kendimi strese sokmak pek istemedim